Wat is een oude Barbie waard?

Wat is een oude Barbie waard?

Barbie als verzamelobject Ze kopen meer dan 20 poppen per jaar met een waarde van meer dan 1.000 dollar. Op een veiling in 2006 van het veilinghuis Christie’s wordt een perfecte pop uit 1959 geveild voor 4.300 euro.

Wat is de leeftijd van Barbie?

Als ‘geboortedatum’ van Barbie geldt 9 maart 1959. Op die dag werd de pop geïntroduceerd bij de inkopers op de “1959 Toy Fair”. In datzelfde jaar begon tevens de massaproductie. Barbies mannelijke equivalent Ken – vernoemd naar Kenneth, de zoon van Ruth Handler – ontstond twee jaar later.

Hoeveel cm is een Barbie?

Delen per e-mail

Lichaamsmaten (in centimeter)
Barbie Meisje van 19
Borstomtrek 91 81
Taille 46 79
Heupomtrek 84 84

Wat is een barbiepop waard?

8 – Barbies Als zij de allereerste Barbie (wel in verpakking…) nog thuis hebben liggen, is dit hét moment om keihard rondjes te gaan rennen in huis. Deze zijn ruim €10.000 waard.

Hoeveel beroepen heeft Barbie?

Barbie werkt als piloot, stewardess, loopt hondenshows, is zakenvrouw en model. ‘Ze heeft 108 verschillende beroepen gehad’, zegt Schouten. Zo was Barbies presidentskandidaat, astronaut en zat ze in het leger.

Hoe ziet de eerste Barbie eruit?

Wat is een Barbie pop De eerste Barbie pop Onderwerp had blond haar. in een soort knot staart. En een zwart wit gestreept badpak. En in haar voeten had ze een soort buisjes waarmee ze op de standaard kan staan.

Hoe groot is een barbiepop?

“Haar lichaamsdimensies en -proporties zijn zeer ongewoon”, vervolgt de professor. “De poppen van Mattel (de producent van Barbie, nvdr.) zijn gemaakt op een schaal van 1:6. Dat wil zeggen dat Barbie ongeveer 1.75 meter zou zijn en zo’n 50 kilogram zou wegen.

Hoe groot is Chelsea Barbie?

Mattel Barbie DWJ50 Club Chelsea speelhuis

Tekenfilmfiguur Barbie
Merk Barbie
Afmetingen van item (L x B x H) 7 x 34.3 x 26.7 centimeter
Leeftijdscategorie (beschrijving) 3 jaar tot 99 jaar
Kleur Multicolor

Hoeveel zijn Bratz poppen waard?

Hoewel een set geen ton op zal leveren, lopen de biedingen hoog op. Zo zijn er mensen die meer dan 500 dollar bieden. Zo kun je toch nog geld verdienen aan de poppen die nu stofhappen op je zolder.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven