Wat is embedded content?

Wat is embedded content?

Embedden betekent insluiten. Het gaat om content, meestal een foto, video of audiobestand, dat ergens gepubliceerd staat. Tussen wat html-code in plaats je de bron-URL van de content die je wil laten zien. Je sluit dus die URL in tussen de html-code.

Wat is een embedded form?

Met embedded forms plaats je het inschrijfformulier in je website, zoals in het voorbeeld hieronder, afkomstig van onze website. Hier heb je een aantal opties in. Zo heb je verschillende opmaken (Classic, Super Slim en Naked), maar kun je ook de velden binnen het formulier nog enigszins wijzigingen.

Wat is insluiten op Instagram?

Instagram maakt het voor zijn gebruikers mogelijk om foto’s en video’s van het sociale netwerk op andere websites te delen. De embed-code is een standaard html-code waarin gebruikers kunnen aangeven hoe hoog en breed de foto of video moet zijn. Elke foto of video moet individueel worden geëmbed.

Hoe video insluiten?

Een video of playlist insluiten

  1. Ga op een computer naar de YouTube-video of -playlist die je wilt insluiten.
  2. Klik op DELEN .
  3. Klik in de lijst met deelopties op Insluiten.
  4. Kopieer de html-code uit het vak dat je te zien krijgt.
  5. Plak de code in de HTML van je website.

Wat is embedden Spotify?

Spotify biedt vanaf nu de mogelijkheid om muziek te embedden, waardoor gebruikers bijvoorbeeld op hun website of via Tumblr een track kunnen toevoegen. Gebruikers die de track willen beluisteren, hebben wel Spotify nodig. Het embedden werkt met een iframe dat via html kan worden ge-embed.

Wat betekend tweet insluiten?

Een ingesloten Tweet kan zowel naar Twitter geüploade foto’s en video’s bevatten, als content waarnaar met een link wordt verwezen.

Hoe werkt een iFrame?

Een iFrame is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen en dus op jouw website kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een YouTube filmpje dat je graag op jouw website wilt plaatsen. De code die je in dat geval toevoegt, zit in een iFrame.

Wat is insluiten toestaan?

Je kunt zelf bepalen waar je video’s worden ingesloten door op te geven welke websites en apps je wilt blokkeren of toestaan. Deze regels kunnen worden toegepast op video’s waarvan je eigenaar bent (gelicentieerde content) en video’s die je claimt (door de gebruiker geüploade content).

Wat is een Insluitcode video?

Je kan soms gewoon de URL van een video in je editor plakken, maar als je meer vat wil hebben op wat er precies getoond wordt, dan heb je de insluitcode van YouTube nodig. Die insluitcode vind je onder de video in kwestie. Klik op ‘Delen’ en dan op ‘Insluiten’. Hier zie je een code die begint en eindigt met ‘iframe’.

Kan je een Spotify playlist delen?

Je kunt aan de profielfoto naast een nummer zien wie het aan de playlist heeft toegevoegd. Klik in het linkerpaneel met de rechtermuisknop op een playlist. Selecteer Gezamenlijke playlist. Deel de playlist met je vrienden.

Wat is een tijdlijn op Twitter?

Op de tijdlijn van je startpagina wordt een reeks Tweets weergegeven van accounts die jij op Twitter volgt. Je ziet hier aanbevolen content op basis van verschillende factoren. Op je startpagina kan je een Tweet beantwoorden, retweeten of als leuk markeren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven