Wat is er leuk aan een wegwerpcamera?

Wat is er leuk aan een wegwerpcamera?

Door bijvoorbeeld je camera in de zon te leggen, te laten vallen of kapot te maken, in de vriezer te leggen, vaseline of doorzichtige nagellak op de lens te smeren of natuurlijk door doorzichtige gekleurde papiertjes voor de lens (of flitser) te houden als filter.

Hoe duur is een wegwerpcamera?

Prijsoverzicht analoog

Fotorolletje ontwikkelen en wegwerpcamera ontwikkelen €*
Standaard verwerkingskosten wegwerpcamera + Photoindex + CD €5,39
Per afdruk van 10×15 cm €0,19
Per afdruk van 11×17 cm €0,25
Per afdruk van 13×18 cm €0,31

Kan een wegwerpcamera tegen water?

Een digitale camera heeft een hoop geavanceerde features om je wateractiviteiten nog leuker te maken. Een wegwerpcamera is echter bedoeld voor eenmalig gebruik. Als je op zoek bent naar een camera voor de lange termijn, dan zal een goede waterbestendige digitale camera je zeker niet teleurstellen.

Hoeveel fotos kun je maken met een wegwerpcamera?

Gebruik de AgfaPhoto LeBox Flash Wegwerpcamera met Flits om mooie foto’s te maken. Je kunt 27 foto’s maken. Lever de camera na gebruik in om de foto’s te laten ontwikkelen. Het fototoestel is geschikt voor eenmalig gebruik.

Hoeveel fotos wegwerpcamera?

Je kunt 27 foto’s maken. Lever de camera na gebruik in om de foto’s te laten ontwikkelen. Het fototoestel is geschikt voor eenmalig gebruik.

Wat moet je doen als je wegwerpcamera vol is?

Wanneer je cameraatje vol is kun je deze laten ontwikkelen, dit kan bijvoorbeeld bij de Kruidvat, Hema en vaak ook bij de plaatselijke fotograaf. Wat het ontwikkelen kost verschilt heel erg. Vaak betaal je ontwikkelingskosten van ongeveer 3-5 euro en dan per gelukte foto nog €0,10/€0,20.

Hoe krijg je de fotos van een wegwerpcamera?

Jouw fotorolletje of wergwerpcamera kun je bij jouw Kruidvat winkel inleveren om deze te laten ontwikkelen en je foto’s af te laten drukken. Ook digitale foto’s op cd-rom kun je af laten drukken. Na 14 werkdagen liggen je foto’s voor je klaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven