Wat is er leuk aan receptioniste?

Wat is er leuk aan receptioniste?

Een goede receptioniste kan actief luisteren en je klant laten voelen dat hij de volle aandacht krijgt. Hoewel een beleefde receptioniste de klant volledig laat uitspreken, moet ze ook in staat zijn het gesprek te sturen.

Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit?

Hoe ziet jouw kantoor van de toekomst eruit? Kantoor als ontmoetingsplek of thuis om geconcentreerd te werken. Hoe dan ook, iedere werkplek zal aan een aantal basisvoorwaarden moeten voldoen. Maar ook thuis, net als op kantoor, zijn een goed bureau, stoel en (extra) beeldscherm noodzakelijk.

Wat is het gemiddelde loon van een receptioniste?

Een receptionist in Nederland verdient gemiddeld € 2.070 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.760 (laagste) tot € 2.385 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Waarom wil je werken als receptioniste?

Als receptionist ben je het gezicht en het aanspreekpunt van een bedrijf. Niet alleen ben je het welkom, je bent ook het afscheid voor iedereen die binnenkomt. Bezoekers, klanten en collega´s komen het eerst naar jou toe met al hun vragen en problemen.

Hoeveel verdien je als receptioniste in een hotel?

Wat verdient een Hotel receptioniste in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.800 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.100 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.400 bruto per maand.

Wat is de functie van een baliemedewerker?

Ondanks dat de kerntaak van een baliemedewerker is het ontvangen van bezoekers en het informeren van bezoekers kan een baliemedewerker ook verantwoordelijk zijn voor andere taken, zoals het maken van afspraken, het verzorgen van uitgaande en binnenkomende post en het schoonhouden van balie inclusief de ontvangstruimte.

Waar moet een receptie aan voldoen?

De balie, kassa of receptie is voorzien van een ergonomisch goede kantoorstoel, met verschillende verstelmogelijkheden en het juiste hoogteversteltraject nodig. De balie of receptie is zo uitgevoerd dat de ooghoogte van de werknemer op ongeveer gelijke hoogte uitkomt met de ooghoogte van de bezoekers.

Wat is een goede sollicitatiebrief?

10 tips voor een goede sollicitatiebrief

  • Lees de vacaturetekst goed door en noteer alle functie-eisen.
  • Gebruik korte zinnen bij het schrijven van je sollicitatiebrief.
  • Maak je sollicitatiebrief geen herhaling van je cv.
  • Adresseer aan de juiste contactpersoon.
  • Maak een sollicitatiebrief op maat.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven