Wat is het beste klimaat in Spanje?

Wat is het beste klimaat in Spanje?

De 5 Spaanse steden met het beste klimaat

  • Las Palmas de Gran Canaria. De gemiddelde temperatuur op het eiland Las Palmas is 20,7 graden.
  • Málaga. Met bijna drieduizend zonuren per jaar is Malaga hét zonparadijs van Andalusië.
  • Palma de Mallorca.
  • Huelva.
  • Vigo.

Waar in Spanje is het warm?

Top 5 warmste plekken in Spanje in de winter

  1. Gran Canaria. We trappen de lijst af met de warmste plek van Spanje in de winter: het veelzijdige Canarische Eiland Gran Canaria.
  2. Tenerife. De op een na warmste plek van Spanje in de winter is opnieuw een Canarisch Eiland.
  3. Lanzarote.
  4. Fuerteventura.
  5. Málaga.

Waar in Spanje is het warm in april?

De Canarische Eilanden (Spanje) Ook de Spaanse Canarische eilanden zijn een geliefde warme bestemming met zon in april. Ze zijn zelfs in de wintermaanden al goed te bezoeken: dan is het er zo’n 18 tot 20 graden, terwijl in april de temperatuur toeneemt naar zo’n 21 à 22 graden gemiddeld overdag.

Hoe warm is het in Spanje in de winter?

Spanje is een populaire bestemming om te overwinteren. De Costa Blanca aan de oostkust is erg populair onder overwinteraars vanwege het aangename milde klimaat tijdens de wintermaanden. De temperatuur zit dan gemiddeld zo rond de 15 tot 18 graden en deze streek is ook tijdens de wintermaanden vrij droog.

Waar in Spanje is het warm in mei?

Canarische eilanden – Spanje Op Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria is het echt genieten in het voorjaar. In mei is het op deze eilanden ergens tussen de 20°C en 25°C.

Waar in Spanje is het warm in november?

Playa de Las Teresitas op Tenerife. Hoewel het in het zuiden van Spanje (vooral in Andalusië en aan de Costa Blanca) soms ook nog lekker kan zijn in november, bieden de Canarische Eilanden de grootste kans op goed weer. De gemiddelde maximum dagtemperatuur in november is er zo’n 22 à 23 graden!

Hoe warm is het in Spanje gemiddeld?

De gemiddelde temperatuur Spanje is rond de 15 tot 18 graden. Aan de Costa del Sol zijn ongeveer de gemiddelde temperaturen in Spanje, maar valt in de winter iets meer neerslag.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven