Wat is het beste materiaal voor een telefoonhoesje?

Wat is het beste materiaal voor een telefoonhoesje?

Je kunt kiezen voor een siliconen back cover exemplaar. Deze is soepel en zacht en verbetert door het stroeve materiaal je grip. Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter.

Waar is de achterkant van een telefoon van gemaakt?

In een mobiele telefoon zitten slechts hele kleine hoeveelheden goud en zilver verwerkt. Wanneer er honderden telefoons worden gerecycled dan wordt dit pas echt interessant. Andere belangrijke grondstoffen die in een mobiele telefoon zitten zijn ijzer, kwik, tantalium, nikkel en aluminium.

Wat is polycarbonaat hoesje?

Polycarbonaat is een kunststof materiaal dat bij verhitting zacht wordt! Wanneer het materiaal zacht is, bestaat de mogelijkheid om een reeks van dezelfde moleculen aan elkaar te verbinden! Ook wel thermometrisch polymeer genoemd!

Waarvan is een telefoonhoesje gemaakt?

De meeste telefoonhoesjes worden van kunststof gemaakt! Kunststof biedt stevige bescherming, waardoor uw toestel optimaal beschermd wordt!

Waar is een telefoonhoesje van gemaakt?

Een volledig houten hoesje wordt eerst geschetst en vervolgens met de computer uitgetekend. Daarna wordt het materiaal geselecteerd, waarbij meestal voor notenhout wordt gekozen. Om scheuren te voorkomen worden de hoesjes vervaardigd uit gedroogd kwartiers gezaagd hout.

Kun je de achterkant van je telefoon laten maken?

Wij van The Repair House begrijpen deze irritaties dan ook goed. Met meer dan 15 ervaring in de reparatie branche snappen we dan ook dat je dit goed gerepareerd wilt hebben. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat zij binnen 30 minuten jouw telefoon achterkant repareren.

Wat is het verschil tussen TPU en siliconen hoesje?

De TPU siliconen hoezen zijn – zoals de naam al zegt – gemaakt van TPU materiaal of siliconen. TPU is de afkorting van ’thermoplastische polyurethaan’. Het voornaamste verschil tussen de hoesjes zit in de flexibiliteit van het materiaal: TPU hoesjes zijn net wat steviger dan siliconen hoesjes.

Hoe krijg je je hoesje weer schoon?

Probeer je hoesje eerst schoon te maken met afwasmiddel. Maak een mengsel van warm water en afwasmiddel waarna je een tandenborstel gebruikt om te schrobben. Vergeet niet de hoeken en gaten van binnen en buiten schoon te maken. Droog het af met een zachte doek en laat het minimaal een uurtje drogen.

Hoe worden telefoon hoesjes gemaakt?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven