Wat is het beste wapen in Call of Duty Black Ops 4?

Wat is het beste wapen in Call of Duty Black Ops 4?

De meta wapens zijn met afstand de sterkste wapens in de game. Wie het goed wil doen in de Multiplayer van Black Ops Cold War doet er verstandig aan om deze wapens te gebruiken. De huidige meta wapens zijn de tactical rifle’s AUG en M16, de submachine gun MP5 en de assault rifle AK47.

Welke MP5 is beter Warzone?

MP5. De MP5 domineert binnen Warzone op korte afstanden. Het wapen is wat minder stabiel, maar enorm krachtig. Wij gebruiken de MP5 met de Monolithic Integral Suppressor, Merc Foregrip, 45 Round Mags, Stippled Grip Tape en Sleight of Hand Perk.

Hoe word je beter in Call of Duty?

over het algemeen word je door veelvuldige herhaling van een bepaalde handeling beter in het uitvoeren van die handeling. Dit geld ook voor online games als Modern Warfare 2. Hoe meer je speelt, hoe meer gekke plekjes en goede tactieken je zult ontdekken.

Welke MP5?

De MP5 is het secundaire wapen van Nederlandse Arrestatieteams en wordt gereed gehouden als verzet met vuurwapens verwacht wordt. Ook zijn de Brand- en Traangaseenheden (BraTra) van de Mobiele Eenheid getraind in het gebruik van het wapen. Relatief vaak wordt de naam van dit wapen gespeld als “MP-5” (met een streepje).

Hoe wordt je goed in Warzone?

Call of Duty Warzone-tips en -trucs: essentiële hints om seizoen 5 van de COD Battle Royale te domineren

  1. Controleer de kaart voordat je erbij neervalt.
  2. Knal en snijd je parachute om sneller te laten vallen.
  3. Spaar uw geld niet op.
  4. Loadout-drops zijn de juiste keuze.
  5. Pak contracten op wanneer je maar kunt.
  6. Deel je bronnen.

Hoe kan je beter worden in Warzone?

Om Warzone optimaal te kunnen spelen is het belangrijk om een gaming monitor te kiezen met een snel reactievermogen. Je hebt dus best een gaming monitor nodig met een snelle reactiesnelheid om preciezer te richten/schieten en sneller te kunnen reageren bij gevaar in je game.

Welke MP5 Warzone?

Allround SMG loadout Deze allround submachine gun loadout is de beste Warzone loadout voor wie van actie houdt. In deze loadout gebruiken we de MP5 uit Black Ops Cold War (die uit Modern Warfare werkt ook!). De MP5 is snel, heeft weinig recoil en een behoorlijke damage. Perfect voor de korte afstand.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven