Wat is het doel van Roblox?

Wat is het doel van Roblox?

Roblox is een platform waarmee je je eigen spelletjes kan maken. Roblox games heten die spelletjes. Je kunt spellen een duimpje omhoog geven als je ze leuk vindt, en zo ook zien wat anderen leuke spelletjes vinden. En het leuke is dat anderen dan jouw game ook kunnen spelen.

Wat is het bekendste spel op Roblox?

Populaire genres zijn bijvoorbeeld ‘escape games’, waarbij je uit een huis moet ontsnappen terwijl er een moordenaar rondloopt. Er zijn ook digitale versies van het spelletje Weerwolven, varianten op het populaire Minecraft of verstoppertje, en spelletjes waarin je dieren moet verzorgen. Het aanbod is enorm.

Is Roblox een goede game?

roblox zelf wordt beoordeeld als PEGI 7 “omdat het niet-realistisch geweld in een kindvriendelijke omgeving of context bevat, mild geweld dat geen schijnbare schade of letsel toebrengt aan mensachtige karakters en afbeeldingen of geluiden die waarschijnlijk beangstigend zijn voor jonge kinderen.”

Hoe speel je samen Roblox?

Het betreffende spel start automatisch en u kunt samen spelen. Je kunt ook zelf een game starten en vervolgens je vrienden uitnodigen om met je te spelen. Om dit te doen, kiest u de game die u verkiest in de sectie spellen Roblox en klik op de ▶ ︎ knop om het te starten.

Hoe bekend is Roblox?

Sinds augustus 2020 heeft Roblox maandelijks meer dan 164 miljoen actieve gebruikers, en wordt het gespeeld door meer dan de helft van alle kinderen onder de 16 jaar in de Verenigde Staten. Roblox heeft over het algemeen positieve recensies ontvangen van critici.

Wat zijn de populairste games?

Alle platformen

Rang Titel Aantal verkocht
1 Minecraft 200 miljoen
2 Grand Theft Auto V 130 miljoen
3 Tetris (EA Mobile) 100 miljoen
4 Wii Sports 82,88 miljoen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven