Wat is het langste vliegen van Nederland?

Wat is het langste vliegen van Nederland?

De langste rechtstreekse vlucht die je van Schiphol kan nemen is de KL701 naar Buenos Aires in Argentië. De Boeing 777-300ER of Boeing 787-9 Dreamliner die daarvoor worden gebruikt, vliegen daarna nog door naar de Chileense hoofdstad Santiago. Op weg naar Buenos Aires zit je zo’n 14 uur op je billen.

Wat is het verste land om te vliegen?

De verst gelegen luchthaven waar je vanaf Schiphol non-stop naartoe kan vliegen is Buenos Aires in Argentinië (11.436 kilometer). Vliegtijd: 13 uur en 50 minuten. De langstdurende non-stop vlucht is vijf minuten langer. Je bent dan 11.352 kilometer van Schiphol vandaan, namelijk in Jakarta in Indonesië.

Wat is de langste vlucht ooit?

Het ging om een repatriëringsvlucht vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires naar het Australische Darwin. De Boeing 787 Dreamliner, waar de vlucht mee werd uitgevoerd, legde de 14.683 kilometer in 17 uur en 26 minuten af.

Wat is de langste vlucht vanaf Amsterdam?

De langste vlucht vanaf Amsterdam AMS is een non-stop route naar Santiago de Chile SCL. Deze directe vlucht duurt zo’n 14 uur en 35 minuten en wordt uitgevoerd door KLM. De afstand die tijdens deze vlucht wordt afgelegd is 7.454 km (4.632 miles).

Wat is het verste land vanuit Nederland?

Wil je zo ver mogelijk weg van Nederland? Dan moet je naar de Chathameilanden! De Nieuw-Zeelandse eilandengroep ligt hemelsbreed 19.067 kilometer vanaf Schiphol, waarmee is het de verst weg gelegen bewoonde plek op aarde is.

Wat is de verste reis?

Voyager 1 reist nu met een snelheid van bijna 60.000 kilometer per uur in de richting van het sterrenbeeld Ophiuchus de Slangendrager en is daarmee het door mensenhanden gemaakte object dat zich het verst van de aarde bevinddt.

Wie vloog als eerste over het kanaal?

Hij moest halverwege bijtanken op een schip en raakte vlak voor deze operatie te water en is ongedeerd, meldden Franse media. Het is donderdag precies 110 jaar geleden dat de Fransman Louis Blériot als eerste in een vliegtuig over Het Kanaal vloog.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven