Wat is het verhaal achter Pennywise?

Wat is het verhaal achter Pennywise?

In het fictieve stadje Derry vindt in korte tijd een grote reeks kindermoorden plaats. De politie van Derry gaat op zoek naar een moordenaar. Het monster verschijnt ook regelmatig in de vorm van een clown, Pennywise. De stumpers komen erachter dat het monster, dat ze ‘Het’ noemen, in de riolen woont.

Wie is de acteur van It?

LilliputWoh
Pennywise/Ingesproken door

Heeft It bestaan?

It (ook wel: Stephen King’s It) is een horrorminiserie uit 1990, gebaseerd op Stephen Kings roman met dezelfde titel. De productie werd geregisseerd door Tommy Lee Wallace….It (1990)

It
Regie Tommy Lee Wallace
Producent Mark Basino Allen S. Epstein Jim Green
Scenario Lawrence D. Cohen Tommy Lee Wallace Stephen King (roman)

Waar is de film It op gebaseerd?

It of It: Chapter One is een Amerikaanse horrorfilm uit 2017, geregisseerd door Andy Muschietti. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de eerste helft van het gelijknamige boek van Stephen King uit 1986.

Wie gaat er dood in it 2?

Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt It Chapter Two de personages – die allen hun eigen weg zijn gegaan – weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise.

Wie is de regisseur van IT?

Andy Muschietti
It/Directeuren

Wie speelt de clown van IT?

Wie speelt IT de clown 1990?

Curry werd bij het grootste publiek bekend door zijn baanbrekende rol als Frank N. Furter in de cultfilm The Rocky Horror Picture Show uit 1975, later voor zijn rol als Wadsworth in de film Clue, en als Pennywise the Dancing Clown in de horrorfilm It van Stephen King.

Hoe lang duurt de film IT?

2 u 15 m
It/Duur

Waar gaat IT Chapter 2 over?

Hoeveel it films?

It: Chapter Two draait vanaf vandaag in de bioscoop en horrorclown Pennywise jaagt de kinderen in Derry weer de stuipen op het lijf. De tweede film is het einde voor de Losers Club… maar niet voor de clown!

Is er een IT 2?

Fans van Stepen King’s IT weten ook dat het bronmateriaal uit twee verhalen bestaan: de eerste ontmoeting tussen Pennywise en de groep kinderen, en de reünie 27 jaar later. Na het einde van het eerste hoofdstuk was het dus wel duidelijk dat er absoluut een tweede deel moest komen. Die is er met IT Chapter 2!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven