Wat is het wachtwoord van mijn router?

Wat is het wachtwoord van mijn router?

De naam (SSID) en het bijbehorende wachtwoord (WPA/WPA2 wireless key) van de wifi verbinding die uw router beschikbaar stelt staan doorgaans op een sticker op de achterkant van de router. En is handig als u een nieuw apparaat via wifi draadloos met internet wilt verbinden.

Waar kan ik mijn wachtwoord voor wifi vinden?

Selecteer in Wi-Fi-status de optie Eigenschappen van draadloos netwerk. Selecteer in Eigenschappen van draadloos netwerk het tabblad Beveiliging en selecteer vervolgens het selectievakje Tekens weergeven. Uw Wi-Fi netwerkwachtwoord wordt weergegeven in het vak Netwerkbeveiligingssleutel.

Wat is het wachtwoord van mijn router KPN?

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden. Zoek naar iets wat lijkt op ‘WPA / WPA2 (Wireless Key), dat is je wachtwoord voor draadloos internet.

Waar vind ik mijn wifi wachtwoord Proximus?

Als je het wachtwoord van je modem niet hebt veranderd, kun je het terugvinden op het label aan de achterkant van je modem (S/N). Als je het wachtwoord van je modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet je je modem resetten.

Hoe verander ik mijn wachtwoord Experiabox?

Gebruik dan de KPN Thuis app om de naam en het wachtwoord van je wifinetwerk te veranderen. Reset je modem voor je de wachtwoorden wijzigt. Let op: je kunt hier alleen het wachtwoord van je wifinetwerk van KPN apparatuur aanpassen.

Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox?

Als er een inlogscherm verschijnt, vult u de standaard gebruikersnaam kpn en het standaard wachtwoord admin in, of de door u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox v10?

Experia Box V10a Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam ‘admin’ in en bij het wachtwoord het ‘admin password’ dat je op de achterkant van je modem vindt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven