Wat is maximale snelheid wifi?

Wat is maximale snelheid wifi?

Maximale internetsnelheid per WiFi-standaard

Wifi-standaard Snelheid
802.11b 4,5 Mbps
802.11g 23 Mbps
802.11n 100 Mbps
802.11ac 240 Mbps

Wat is de snelheid van wifi?

We spreken van een goede internet snelheid indien de internet snelheid tussen de 80 en 100 Mbit/s ligt. Let op: dit is de ideale situatie in een huis met meerdere personen en dus ook meerdere apparaten. Als je alleen woont, voldoet een internet snelheid van 40 Mbit/s hoogstwaarschijnlijk al.

Hoe snel is Ziggo wifi?

Bij Ziggo heb je snel en stabiel internet, wat niet vanzelfsprekend is bij iedere provider. Daarnaast bieden we ook SmartWifi aan en hebben we snelheden tot 1000 Mbit/s. Wel zo handig als je nu veel moet thuiswerken, want daarmee kan je videobellen zonder haperingen, razendsnel downloaden en muziek streamen.

Wat is de maximale snelheid van 4G?

Voor 4G is de maximale theoretische downloadsnelheid 1.2Gbps en bedraagt de maximale theoretische uploadsnelheid 150Mbps. Bijna alle providers vermelden standaard de theoretische snelheden, maar in de praktijk zullen deze snelheden lager uitvallen.

Wat kost wifi bij Ziggo?

Internet pakketten

Abonnement Prijs per maand
Internet Start & Kabel TV € 48,50
Internet Complete & Kabel TV € 58,95
Internet Max & Kabel TV € 66,50
Internet Giga & Kabel TV € 71,50

Hoe krijg ik betere wifi in huis Ziggo?

Zet je modem hoog en vrij Die wil je zo min mogelijk storen. Dus zet je modem zichtbaar, hoog en vrij neer. Met zo min mogelijk afstand tot de plek waar jij wilt internetten. Onze monteurs geven aan dat dit bij de meeste mensen dè oplossing is om de wifi in huis te verbeteren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven