Wat is mijn kapotte telefoon waard?

Wat is mijn kapotte telefoon waard?

Over het algemeen kun je tot 75 procent van de verkoopwaarde krijgen voor een defect toestel maar dan mag de schade niet te erg zijn. Als de schade groot is dan krijg je veel minder, mogelijk zelfs maximaal 20 procent van de verkoopwaarde.

Wat moet je doen als je telefoon kapot is?

Of het defect aan je telefoon nou onder de garantie valt of niet, de volgende onderdelen kunnen in de meeste gevallen gerepareerd worden.

  1. Kapot scherm.
  2. Defecte microfoon.
  3. Camera kaduuk.
  4. Batterij naar de knoppen.
  5. Waterschade telefoon.
  6. Extreme valschade.
  7. Een goede telefoon reparatie winkel vinden.
  8. Zelf de controle houden.

Wat krijg ik terug voor mijn Samsung?

Zo werkt Samsung Inruil Je oude toestel kun je inruilen bij aanschaf van een nieuw toestel. De inruilwaarde wordt bepaald door het type en status van het toestel. Het inruilproces wordt afgehandeld door onze partner L8P N.V.

Hoe lang garantie op een mobiele telefoon?

De garantietermijn voor een telefoon is volgens Europese wetgeving minimaal twee jaar. De Nederlandse overheid vindt dat, als je een telefoon koopt, je recht hebt op een ‘deugdelijk product’. Zo’n dergelijk product moet minimaal twee jaar bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Waar breng ik mijn kapotte gsm naartoe?

Breng je oude gsm naar de winkel (als je daar een nieuwe koopt), het RecyclePunt (als je boodschappen doet) of het recyclagepark in je buurt. Een inzamelpunt is altijd vlakbij: er zijn er duizenden in België.

Wat is je oude telefoon waard?

Hoe kun je toch nog waarde halen uit je oude telefoon? Je kunt je smartphone verkopen via het internet, zodat je er nog een bedrag voor terugkrijgt. Eén van deze opkoopbedrijven is Zonzoo. Dit bedrijf koopt oude mobiele telefoons op en recyclet deze.

Hoe weet ik of mijn scherm kapot is?

Heeft jouw scherm krassen maar ondervind je geen hinder, dan is vervangen niet nodig. Zitten er diepe krassen op het scherm, of bijvoorbeeld krassen over de camera of vingerafdrukscanner? Dan raden wij wel aan om het telefoonscherm te vervangen.

Wat krijg ik voor mijn oude telefoon?

Hoe weet ik of mijn telefoon nog garantie heeft?

Bewijslast bij garantie Als er voor die tijd iets aan de telefoon stukgaat, ligt de bewijslast dat een defect wel of niet jouw schuld is bij de fabrikant. Na zes maanden ligt die bewijslast bij jou. In de praktijk betekent dit dat je na zes maanden overgeleverd bent aan de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Hoe lang garantie KPN mobiel?

Garantie op je mobiele toestel De goede werking wordt volgens het consumentenrecht gegarandeerd gedurende 2 jaar na de aankoopdatum of de installatiedatum, indien deze later is. Dit laat je wettelijke rechten onverlet. Voor zakelijke gebruikers betreft de garantie voor Apple 1 jaar en alle andere toestellen 2 jaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven