Wat is modulair opgebouwd?

Wat is modulair opgebouwd?

Een modulair systeem is een bepaald constructiesysteem waarbij veel onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen. Dit wordt ook wel een bouwdoossysteem genoemd. Veel auto’s en motorfietsen, maar ook bussen, bestaan uit een modulair bouwsysteem.

Wat betekent Modular?

Modulair Opgebouwd uit delen, die elk op zich als één geheel kunnen worden beschouwd. Dit kan zowel betrekking hebben op apparatuur als op programmatuur.

Wat houdt modulair onderwijs in?

Bij modulair onderwijs wordt de leerstof opgedeeld in opleidingsonderdelen of modules, die afzonderlijk kunnen gevolgd worden, en waarvoor telkens een “deel-attest” wordt uitgereikt. Wie alle modules van de opleiding met succes heeft doorlopen behaalt het diploma voor die opleiding.

Waarom modulair onderwijs?

Studenten die (aantoonbaar) al bepaalde kennis en vaardigheden bezitten, kunnen modules overslaan en op die manier de opleiding versneld doorlopen. De modulaire aanpak maakt het bovendien makkelijker om te vertragen als iemand niet de normale opleidingssnelheid aankan.

Wat is een modulaire voeding?

Een computervoeding bestaat uit 3 grote verschillen in design. Modulair, semi-modulair of non modulair. Bij een modulaire voeding pc zijn er veel minder kabels die moeten verborgen worden om tot een kabelvrij en strak resultaat tijdens het bouwen te komen. Dat komt door het plug systeem van de computervoeding.

Wat kost modulair bouwen?

Modulair bouwen gebeurt met duurzame materialen. Er is ook amper afval op de werf waardoor de woningen zeer ecologisch zijn. De prijs van een unit ligt tussen de 50.000 en 60.000 euro voor zo’n 40 m².

Wat is een module bij een auto?

Een module is een onderdeel van een groter geheel, dat zelf ook weer bestaat uit meerdere onderdelen. Een wiel is bijvoorbeeld een module van een auto. Veel technische producten zijn opgebouwd uit modules. Denk bijvoorbeeld aan een auto, telefoon, televisie, radio, wasmachine, softwarepakket.

Is het modules of modulen?

Meervoud van module is modules.

Wat is een module systeem?

Wat is een modulair systeem? In het volwassenenonderwijs worden de verschillende vakken van een opleiding als modules ingericht. Telkens je een module met succes afgerond hebt, krijg je een deelcertificaat. Als je alle modules van een opleiding hebt afgewerkt, krijg je een certificaat.

Wat is semi modulaire voeding?

Een semi-modulaire voeding houdt in dat de ATX Kabel (Stroom voor het moederbord) vast zit, vaak ook wat andere nodige kabels (Zoals CPU) en in veel gevallen alle andere kabels losgetrokken kunnen worden.

Wat is het verschil tussen modulair en niet modulair?

Een modulaire voeding heeft echter een groot verschil ten opzichte van een niet-modulaire: alle kabels zijn door middel van connectors los te koppelen van de voeding zelf. Semi-modulair: de basiskabels zijn vast, kabels voor eventuele extra onderdelen zijn los aan te sluiten.

Wat kost het huren van een woonunit?

Elke modulaire woonunit wordt bovendien op maat gemaakt en is dus uniek. Voor de kwalitatieve afwerking bieden we een breed assortiment aan stijlvolle en duurzame houten gevelbekledingen. Onze modulaire units zijn verkrijgbaar vanaf € 1400/m².

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven