Wat is onbeperkt internet?

Wat is onbeperkt internet?

Wat is onbeperkt internet? Je nooit meer druk maken over je dataverbruik. Eindeloos veel MB’s gebruiken om te appen, muziek te downloaden en video’s te streamen, zonder een torenhoge rekening aan het eind van de maand. Steeds meer providers bieden abonnementen met onbeperkt internet.

Welke provider heeft onbeperkt internet?

Providers die wel onbeperkt internet aanbieden, zijn Robin Mobile, T-Mobile en Tele2. KPN komt ook voor in ons onbeperkt-internet-overzicht, maar hanteert een maximum van 100.000 MB’s.

Wat is de provider van Belsimpel?

Wij koppelen een abonnement van bijvoorbeeld T-Mobile met de telefoons uit onze eigen voorraad. Je wordt dus klant bij Belsimpel, maar ook bij T-Mobile in dit voorbeeld.

Welke provider heeft onbeperkt internet in buitenland?

Datalimiet per provider met onbeperkt internet

Provider Vanaf prijs per maand Datalimiet in EU-landen buiten Nederland
Budget Mobiel € 20,- 14 GB
Tele2 € 25,- 18 GB
KPN € 31,50 25 GB
T-Mobile € 35,- 21 GB

Wat kost onbeperkt internet op je telefoon?

Tarieven voor onbeperkt internet

Bundel Prijs*
20GB Data + 200 Bel/SMS € 17,-
20GB Data + Unlimited Bel/SMS € 20,-
Unlimited Data + Unlimited Bel/SMS € 25,-
*Bij een contract van 24 maanden. Voor € 2,- per maand extra kun je een maandelijks opzegbaar contract nemen.

Is Belsimpel onderdeel van KPN?

Geschiedenis. Sinds de oprichting werd gebruikgemaakt van het netwerk van KPN. Toen T-Mobile eind 2010 Simpel overnam, gingen alle klanten gebruikmaken van het netwerk van T-Mobile. Sinds de overname was Simpel een onderdeel van T-Mobile, maar opereerde het als apart bedrijf.

Is Belsimpel KPN?

Bij Belsimpel hebben we de beste aanbiedingen van een mobiel KPN-abonnement met telefoon. Je kunt bij Belsimpel dus altijd de beste smartphone kopen met een voordelig KPN-abonnement.

Wat kost internet bij Simyo?

Prepaid internet is heel overzichtelijk: er is één tarief van 15 cent per MB. Dat is het standaardtarief als je mobiel internet zonder bundel. Je betaalt 3,33 cent per MB bij een bundel van 150 MB, 1,5 cent per MB bij een bundel van 500 MB en slechts 1 cent per MB bij een bundel van 1000 MB.

Wat is unlimited data T Mobile?

Met een unlimited data abonnement kun jij onbeperkt internetten, dus zonder limiet. Zo kun jij zonder enige moeite Whatsappen, Netflixen en online gamen waar dan ook.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven