Wat is PTZ snelheid?

Wat is PTZ snelheid?

Een PTZ Camera, of ook wel PTZ IP camera genoemd indien het een netwerk camera betreft. Dit is een op afstand bestuurbare camera waarmee de bestuurder op afstand kan in- en uitzoomen, draaien en kantelen. PTZ is een afkorting voor ‘Pan, Tilt en Zoom’. PTZ camera’s beschikken over optische zoom.

Wat is een PTZ camera?

PTZ staat voor ‘Pan Tilt Zoom’. Dit betekent dat een PTZ camera kan draaien, kantelen en zoomen. Omdat de camera horizontaal draait en verticaal kantelt, houd je een groter deel van een ruimte in de gaten.

Welke PTZ camera?

De beste IP-camera’s

IP-camera Beste voor Beoordeling
Netatmo Presence All-roundgebruik 9,5
Google Nest Cam Outdoor Prijs-kwaliteit 8,7
Google Nest Cam Indoor Binnengebruik 8,5
Logitech Circle 2 Wireless Binnen én buiten 8,3

Wat is pan en tilt?

Pan tilt camera’s zijn camera’s die kunnen kantelen en draaien. De camera kan om zijn as bewegen en om zijn as draaien. Sommige camera’s kunnen daarnaast ook nog inzoomen en uitzoomen. Dit noemen we PTZ camera’s: pan, tilt, zoom camera.

Wat is PTZ zorg?

Op 1 januari 2018 verandert het aanvraagproces van palliatief terminale zorg (PTZ) voor mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz-zorg). PTZ is zorg in de laatste levensfase. Het omvat bijvoorbeeld verzorging, verpleging, pijnbestrijding en begeleiding van de cliënt en van zijn of haar naasten.

Wat is tilt functie?

Zoals de naam al suggereert is er ook een tilt-functie. Deze functie laat het objectief letterlijk kantelen waardoor lijkt het alsof het een andere richting in wijst dan de camera zelf. Het is echter niet zo dat er daardoor ‘om een hoek’ gefotografeerd kan worden; er wordt nog steeds ‘recht vooruit’ gefotografeerd.

Hoe kies je een beveiligingscamera?

Welke camera moeten we kopen?

  1. “Koop een camera van een goed/bekend merk.
  2. “Let op beeldkwaliteit: speur reviews door hoe goed de kwaliteit en helderheid van het beeld is, en ook ’s nachts.
  3. “Bedenk je goed of je een draadloze camera (op accu) wilt of niet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven