Wat is ready golf?

Wat is ready golf?

NGF introduceerde in 2017 al de principes van ‘Ready golf’, een spelwijze die Golfbaan Spaarnwoude graag onderstreept om zo een prettig speeltempo te bevorderen. Ready golf betekent dat je speelt zodra het kan – mits het veilig is – ook al is het nog niet jouw beurt.

Hoe heet een gelijke stand bij golf?

Albatros: Drie slagen onder par (ook wel ‘double eagle’ genoemd). All square: Gelijke stand bij matchplay. Approach: Een slag, meestal vanaf de fairway, naar de green. Apron: Het kort gemaaide stuk gras voor de green.

Wat is mijn eer?

Eer is het persoonlijke of maatschappelijke aanzien dat men heeft. Eer is gekoppeld aan het morele bestaan van mensen, hun gevoel van eigenwaarde en de erkenning daarvan door anderen.

Wie slaat als eerste af bij golf?

Golfregel 10 – Volgorde van spelen De speler die bovenaan staat op de startlijst slaat als eerste af en zo verder. Tijdens het spelen van de holes speelt de speler die het minste aantal slagen heeft gebruikt op de gespeelde hole, als eerste op de volgende hole.

Wie slaat eerst af bij golf?

De volgorde van spelen tijdens het spelen van een hole Doel van de regel: Regel 6.4 beschrijft de volgorde van spelen gedurende de hole. De volgorde van spelen van de afslagplaats wordt bepaald door wie de eer heeft en daarna door de bal die het verst van de hole ligt.

Wat is een Birdy in de golfsport?

Birdie – (Eng.), bij het golfspel: één slag onder par (maximum aantal goede slagen om een hole te maken).

Hoe heet bij Golf de eerste slag op een hole?

Een drive is in de golfsport een slag met de driver vanaf de tee, de eerste slag op een hole. In het algemeen wordt ook nog gesproken van een drive wanneer deze gebeurt met een andere houten club. Wanneer de eerste slag gebeurt met een ijzer, spreekt men gewoonlijk van een afslag in plaats van een drive.

Wat is eer burger?

EU/EER burgers zijn alle die de nationaliteit van een EU (Europese Unie) of EER (Europese Economische Ruimte) land hebben. Dit komt voor uit de Europese regels omtrent vrij verkeer van EU-burgers en hun niet EU familieleden: Richtlijn 2004/38/EG.

Wat is een identiteitskaart van de eer?

de Nederlandse ID-kaart is als reisdocument geldig binnen de EU-landen, de EER , Monaco, Montenegro, San Marino, Servië, Turkije en Zwitserland. Met een paspoort kunt u wereldwijd reizen; een ID-kaart is een pasje zo groot als een bankpasje.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven