Wat is streaming URL?

Wat is streaming URL?

De verwijzing (link) in een webpagina is niet zonder meer te kopiëren. Deze zit helaas verstopt en is bijna niet te achterhalen. Dat is althans de bedoeling. Toch is dat mogelijk en dat noemen we het rippen van streams (ook wel URL-strippen of -catchen of ook wel sniffen genoemd).

Hoe kan ik radio streamen?

Voor het streamen van radio op je Android smartphone of tablet is de TuneIn radio applicatie een goede keuze. Deze applicatie biedt ruim 70.000 radiozenders die je gratis kunt luisteren. Zoals je snapt zijn deze zenders afkomstig uit landen over de hele wereld.

Is Internet Radio gratis?

Ten opzichte van internetradio heeft DAB+ natuurlijk als voordeel dat het gratis is. Voor internetradio heb je een internetverbinding nodig, maar die heeft eigenlijk iedereen toch al.

Hoe krijg je radiozender op Sonos?

ZO VOEG JE JUKE TOE Open de Sonos-app op je telefoon, tablet of desktop en klik in het menu op ‘__Instellingen__…’. Klik op ‘Service toevoegen’ en scroll naar JUKE of gebruik de zoekfunctie. Klik op ‘Bij Sonos toevoegen’ en doorloop de stappen om JUKE aan je Sonos te koppelen.

Wat is de url van Qmusic?

Je luistert Qmusic live via 100.7 of 100.4 FM (check de frequenties bij jou in de buurt), via de kabel, internet, DAB+ of via de gratis Qmusic app.

Waar vind je stream key?

Je hebt een stream aangemaakt: het begin van livestreamen Ga naar de ”Stream Settings” tab. Daaronder vind je de stream key die je nodig hebt voor OBS. Als je op ‘Copy’ klikt dan wordt deze code voor je bewaard.

Hoe kan ik radio luisteren op internet?

Radio luisteren via internet is erg eenvoudig geworden via een radioportal. Hier op Radiozenders.FM, kun je gemakkelijk zappen en direct naar een andere radiozender luisteren met slechts één klik op de muis.

Hoe radio luisteren via smartphone?

Ook op je smartphone kun je digitale radio luisteren. Met een speciale DAB+-telefoon, of gewoon via apps. De app TuneIn Radio biedt zelfs meer dan 100.000 zenders aan….Digitale radio, drie manieren

  1. ether (DAB+);
  2. internet;
  3. digitale televisie (via de kabel of satelliet).

Wat kost een internet radio?

Een uur streaming radio luisteren op lage kwaliteit (64 Kbps) kost 28,8 MB aan data. Voor hogere kwaliteit ben je al gauw het dubbele kwijt.

Welke zenders op Sonos?

Het merk heeft 60.000 verschillende radiostations ter wereld samengebracht in één dienst. Ook hebben ze verschillende stations opgedeeld in genres, zodat je voor elke stemming de juiste zender kiest. Sonos heeft hierbij gebruikgemaakt van andere diensten zoals TuneIn, iHeartRadio en Napster.

Wat heb je nodig voor een Sonos systeem?

Zo weinig heb je nodig De kans is groot dat je al bijna alles hebt om met Sonos aan de slag te gaan, namelijk een smartphone, een draadloos netwerk (Wi-Fi) en een streamingservice (Spotify, TIDAL, Napster enz.). Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een draadloze Sonos-luidspreker en de Sonos-app op je smartphone.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven