Wat is trendy in 2021?

Wat is trendy in 2021?

Goed geblokt. Blok deze trend maar alvast in je garderobe, want in de herfst en winter van 2021 is de blokkenprint één van de fashion trends. Denk groot, denk dubbelop: de blokkenprint van dit najaar is er in allerlei soorten en maten.

Welke prints zomer 2021?

De belangrijke overkoepelende thema’s voor voorjaar zomer 2021 vinden uitdrukking in prints en motieven. Klassieke motieven en trends worden nieuw leven ingeblazen door middel van actuele toevoegingen van ambachtelijke en verfijnde vintage esthetiek, en invloeden uit mondiale culturen en geschiedenissen.

Welke print is in de mode?

De psychedelische print is de trend onder Gen Z – en iedereen die ‘m dragen wil. Ontsnappen aan de status quo of gewoon een opknapper voor de garderobe. De avondklok blijft voorlopig nog wel (ja, ook met dat uurtje extra). Over post-lockdown-mode is het voorlopig alleen nog fantaseren.

Wat zijn de herfstkleuren van 2021?

De Pantone modekleuren 2021 zijn geel en grijs voor dit jaar, die zullen we dus ook heel erg veel zien terugkomen in de wintermode en herfstmode van dit jaar!

Welke jeans in 2021?

Jeans 2021: Wijde 90’s jeans Aankomend seizoen gaan we terug in de tijd naar de jaren ’90, waar de jeans wijd en relaxt waren. De fit van deze jeans anno 2021 is high waisted en bovenin mag-ie best aangesloten zitten, daar krijg je namelijk een lekkere bilpartij van.

Wat is de voorjaarsmode 2021?

2. Bloemenkleuren. De voorjaarsmode kleurt zo fris als een lenteboeket, met energieke en fruitige tinten als rozerood, muntgroen, koraaloranje en zonnegeel. Kleuren die langs de ene kant clashen, maar langs de andere kant uitzonderlijk mooi combineren.

Wat is er deze winter in de mode?

De mode van winter 2021-2022 sluit daarop aan, want wit is een van dé trendkleuren van het aankomende seizoen. Ga voor een crispy white look door je van top tot teen te hullen in het wit, of kies voor een mooie blazer, broek of een paar witte laarzen. De perfecte winter fashion anno 2021, als je het ons vraagt.

Wat is op dit moment in de mode?

Pastelkleuren. Regelmatig komen pastelkleuren terug in de mode en dat is in 2021 zeker weer opnieuw zo: deze zachte kleuren gaan we terug erg vaak zien in de lente en in de zomer! Dit gaat niet alleen voor je kleding ook zo zijn, ook voor je tassen (bekijk ook de tassentrends) en schoenen (bekijk de schoenentrends).

Wat zijn de winterkleuren van 2021?

Modekleuren winter 2021: dit zijn ze op een rijtje

  • Chocoladebruin. Bershka. Vorig jaar was dit ook al een van onze favo kleuren, en ook dit jaar is ‘ie weer van de partij: chocoladebruin.
  • Frambozenrood. Mango.
  • Goud. de Bijenkorf.
  • Lichtgrijs.

Wat zijn de modekleuren herfst 2021?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven