Wat is upload en download?

Wat is upload en download?

Downloaden verwijst naar gegevens die uw computer ontvangt van een externe server. Webpagina’s laden, e-mails ontvangen, liedjes, films of andere documenten ontvangen, dat valt allemaal onder de noemer downloaden. Uploaden betekent dat gegevens van uw computer naar een externe server worden verzonden.

Is downloaden gratis?

Het is mogelijk om met gratis software bestanden zoals muziek en films te downloaden. Deze programma’s zijn veelal peer-to-peer software. Dit betekent dat u de bestanden die u downloadt ook tegelijkertijd beschikbaar stelt aan anderen om deze van u te downloaden. Ook het downloaden is sinds 2014 verboden.

Hoe moet je een programma downloaden?

Een bestand downloaden

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .

Wat heb je aan upload snelheid?

Uploadsnelheid is de snelheid waarmee je data (zoals tekst, maar ook muziek, foto’s en filmpjes) vanaf jouw computer, smartphone of tablet op het internet kunt zetten. De uploadsnelheid wordt uitgedrukt in megabits per seconden (Mbps). Hoe hoger het aantal megabits per seconde, hoe sneller je kunt uploaden.

Waar kan ik gratis software downloaden?

Download.com is een van de grootste technologiewebsites ter wereld, met besprekingen van software voor Windows, Mac, Android en iOS. Je kunt hier gemakkelijk zoeken, snel zien wat de populairste programma’s zijn, en nagaan hoe ze beoordeeld worden door Download.com en door gebruikers.

Hoe kan ik mijn downloads bekijken?

Bestanden terugvinden

  1. Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  2. Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
  4. Tik onder ‘Categorieën’ op Downloads.
  5. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven