Wat kan je worden met maritiem officier?

Wat kan je worden met maritiem officier?

Wat kun je worden met hbo Maritiem Officier? Gediplomeerden die van de opleiding Maritiem Officier komen kunnen meteen aan de slag bij een Nederlandse rederij. Er is op dit moment genoeg werk op zee. Zo kun je gaan werken als navigator, stuurman of werktuigbouwkundige op een cruiseschip of een containerschip.

Hoe word je kapitein containerschip?

Hoe word je een Kapitein Zeevaart? De opleiding tot Kapitein Zeevaart is lang en zwaar en begint met een MBO of HBO/WO-opleiding gevolgd door de Maritieme opleiding. De Maroff (Maritiem Officier) opleiding is een 4-jarige opleiding waarvan 1 jaar bestaat uit een stage aan boord van een schip.

Wat leer je op de zeevaartschool?

De Hogere Zeevaartschool van Amsterdam leidt je op tot stuurman of werktuigkundige. Tijdens deze vierjarige bachelor leer je om zelfstandig aan boord van zeeschepen te functioneren en om een schip in bedrijf te houden en te exploiteren.

Wat verdien je als stuurman?

Arbeidsvoorwaarden en salaris stuurman Als stuurman in loondienst van een rederij is je salaris sterk afhankelijk van je verantwoordelijkheden, opleiding en leeftijd. Doorgaans zal een stuurman in loondienst een salaris verdienen tussen de 2500 en 5000 euro bruto per maand.

Wat verdien je op een baggerschip?

Baggermeester

Informatie Overzicht | Informatie
Salaris € 2.000 tot € 3.500 bruto per maand
Tarief € 50 per uur ex BTW
Hypotheek Bereken uw maximale hypotheek
Pensioen (Aanvullend) pensioen en AOW

Hoeveel verdient een kapitein binnenvaart?

Wat verdien ik na de opleiding Kapitein binnenvaart? Na je opleiding start je op ongeveer 2318 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 2850 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 16.47 euro bruto.

Wat is hoger nautisch onderwijs?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven