Wat kost een buskaartje in Valencia?

Wat kost een buskaartje in Valencia?

De bus in Valencia is net als de metro een goedkoop vervoermiddel. Een enkele rit kost € 1,50 en voor een 10 ritten kaart (Bonobus) betaal je € 8,00. Als je de Bonobus voor de eerste keer aanschaft dan betaal je € 2,00 extra voor de kaart.

Hoe werkt OV in Spanje?

Vrijwel alles in Spanje is te bereiken met het openbaar vervoer zoals bus, metro, trein en tram. De metro rijdt in Spanje meestal onder de grond. De kaartjes die hiervoor nodig zijn, zijn vaak te koop bij de ingang van de ondergrondse stations. Als je met de bus wilt reizen kun je vaak een kaartje kopen in de bus zelf.

Hoe lang is het rijden met de bus naar Spanje?

Een busreis naar Salou duurt gemiddeld 22 tot 24 uur.

Wat kost openbaar vervoer op Mallorca?

Kosten. De prijzen voor de busritten (buslijn 100, 200, 300, 400, 500 en 800) in Mallorca verschillen per lijn en per gebied. Sommige bussen maken grotere afstanden, waarvoor je natuurlijk meer betaalt dan wanneer een bus een kleine afstand rijdt. Een enkel ticket van een busreis ligt tussen de € 1 en de € 4.

Wat kost taxi Valencia?

Bij het dagtarief betaal je doordeweeks per kilometer € 1,08. Het nachttarief en het tarief voor zaterdag, zondag en het weekend is € 1,18 per kilometer. Overdag kom je in het centrum vaak gemiddeld uit op zo’n € 4 à € 5 euro. ’s Nachts is dit zo’n € 6/7 wanneer je in het centrum blijft.

Hoe werkt OV in Valencia?

Openbaar vervoer Valencia: de mogelijkheden. Het openbaar vervoer bestaat voornamelijk uit de metro en bus. Er rijden ook nog een soort trams, maar deze horen bij het metronetwerk en zijn dus eigenlijk bovengrondse metro’s. Voor meer informatie over het ov in Valencia kijk je op EMT.

Hoe reis je in Barcelona?

Er rijden in Barcelona twee soorten bussen, de toeristenbus die met goed weer als cabrio rondrijdt en de normale stadsbus. In de normale stadsbus kun je gratis reizen met de Barcelona Card of met je openbaar vervoerpas. Voor de toeristenbus of Barcelona Bus moet je betalen.

Wat kost een taxi in Spanje?

Tarieven

VLIEGVELD RITPRIJS PRIJS PER KM
Madrid Barajas Airport 30 euro 1,67 euro
Málaga Airport 25 euro 2,50 euro
Alicante Airport 20 euro 1,82 euro
Gemiddeld Spanje 28 euro 2,28 euro

Hoe lang duurt het rijden naar Spanje?

Reistijden

Maastricht Barcelona 13 uur 15 min.
Maastricht Alicante 18 uur 10 min.
Maastricht Málaga 22 uur 30 min.

Hoelang rijden noord Spanje?

In principe kan je naar het noorden van Spanje rijden in één dag, maar we raden je zeker aan om onderweg te overnachten. Hieronder geven we een overzicht van de beste hotels langs de verschillende routes.

Wat kost een taxi op Mallorca?

Op Mallorca zijn de taxi’s voorzien van een taximeter. De prijs voor een ritje op een doordeweekse dag bedraagt ongeveer €3,00. Per kilometer betaalt u slechts €0,70, maar in het weekend zijn de kosten echter hoger. Voor bagage of vervoer naar de luchthaven worden extra kosten gevraagd.

Hoe is het openbaar vervoer op Mallorca?

Het merendeel van het openbaarvervoer in Mallorca gebeurt met stadsbussen, maar en zijn ook enkele treinstations en een metro op het eiland te vinden. Speciaal voor de toeristen rijdt er tijdens de zomerperiode in Palma de Mallorca een sightseeing bus.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven