Wat kost een distributieriem voor Ford Ka?

Wat kost een distributieriem voor Ford Ka?

🥇 Distributieriem vervangen Ford Ka kosten → Prijs v.a. € 345.

Heeft een Ford B Max een distributieriem?

De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van de motor van een Ford B Max. De distributieriem zit aan de zijkant van de motor verstopt en is een lastig uit te voeren klus. Het is dan ook belangrijk om vakkundig te werk te gaan bij het vervangen van de distributieriem.

Wat kost het vervangen van de distributieriem?

Vervanging van de distributieriem of de distributieketting is specialistenwerk. Dat kun je het beste overlaten aan de merkdealer of een bij de BOVAG aangesloten garage. De totale kosten van vervanging kunnen uiteenlopen van zo’n 300 tot wel 1.000 euro. Dat hangt af van het merk en type auto.

Hoeveel km distributieriem vervangen Ford Ka?

Voor vervanging van de distributieriem geeft de fabrikant zowel een leeftijd als een kilometrage op. Een distributieriem slijt van het draaien, maar veroudert ook. Bij deze auto is opgegeven 60 maanden of 100.000 km, naar gelang welke het eerst wordt bereikt, in dit geval dus 60 maanden.

Heeft een automaat een distributieriem?

De ene auto heeft een distributieriem en de andere heeft een distributieketting. De riem of ketting drijft via de krukas de nokkenas aan die vervolgens weer de inlaatkleppen en uitlaatkleppen bedienen. De meeste moderne auto’s hebben een distributieriem.

Wat kost een grote beurt Ford B Max?

🥇 Grote beurt Ford B Max kosten → Prijs v.a. € 257.

Wat kost het om een distributieriem te vervangen?

Vervanging van de distributieriem of de distributieketting is specialistenwerk. Dat kun je het beste overlaten aan de merkdealer of een bij de BOVAG aangesloten garage. De totale kosten van vervanging kunnen uiteenlopen van zo’n 300 tot wel 1.000 euro.

Wat kost distributieriem vervangen golf?

Wat kost het vervangen dan de distributieriem?

Benzine
1.2 12V AZQ €289,00
1.4 16V AFH / AUA / BBY €396,00
1.6 8V BGU/BSE/BSF €259,00
2.0 16V FSI BLX/BAG/BLP €349,00

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven