Wat kost een fles whisky in Zweden?

Wat kost een fles whisky in Zweden?

De gemiddelde alcohol prijs in Zweden is hoger dan in Nederland. Whisky is bijvoorbeeld duurder in Zweden en kost ongeveer: 29 EUR (248 SEK).

Wat kost levensonderhoud in Zweden?

De maandelijkse lasten, zoals elektriciteit, water en gas, zijn in Zweden ongeveer de helft goedkoper dan in Nederland! Over het algemeen is leven in Zweden iets duurder dan in Nederland, maar in Zweden is het gemiddelde salaris ook iets hoger dan in Nederland.

Wat kost een wijntje in Zweden?

Een prima fles wijn is al te koop voor 8 á 9 euro, bier kost tussen de 1 á 4 euro per blikje/flesje, afhankelijk van het merk. Sterkere dranken als rum of wodka zijn in Zweden wel een stuk duurder dan in Nederland.

Wat kost groente in Zweden?

Sinds 2013 is de koers van de euro met 24 procent gestegen. Een euro is nu 10,72 Zweedse kronen, tegenover 8,62 kronen in 2013. De zwakke kroon is van grote invloed op de groenteprijzen, omdat meer dan 60 procent van de in Zweden verkochte groenten geïmporteerd worden.

Wat is goedkoop in Noorwegen?

Er zijn meerdere supermarkten in Noorwegen. Kiwi en Rema1000 zijn goedkopere supermarkten, Joker, Coop, Spar en Bunnpris zitten in het middensegment en Meny en Ultra zijn de duurdere supermarkten vergelijkbaar met de Albert Heijn in Nederland.

Wat kost een wijntje in Noorwegen?

Fles wijn (middenklasse) 20,00 € Nationaal bier (0,5 liter fles) 5,00 € Geïmporteerde bier (0,33 liter fles) 6,00 €

Wat is het salaris in Zweden?

Tot op heden heeft het gemiddelde Zweedse gezin een inkomen van 228 duizend SEK (23,5 duizend EUR). Dit betekent dat de gemiddelde werknemer gemiddeld ongeveer 19.000 kronen (bijna 2.000 euro) ontvangt. Het is echter niet moeilijk om te vergeten wat te zeggen in het algemeen over hoeveel ze verdienen in Zweden.

Waar koop je drank in Zweden?

Systembolaget. De alcoholverkoop in Zweden wordt door de overheid gereguleerd, waardoor drank enkel in een Systembolaget (systeembedrijf) kan worden gekocht. Er geldt een minimumleeftijd van 20 jaar voor het aanschaffen van alcoholische drank boven de 3,5%.

Wat verdienen ze in Zweden?

Wat kost stroom in Zweden?

Zweden elektriciteitsprijzen

Zweden elektriciteitsprijzen Huishouden, kWh
Swedish Krona 1.650
U.S. Dollar 0.192

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven