Wat kost een gehoortest?

Wat kost een gehoortest?

Antwoord: Een hoortest is bij Specsavers gratis en vrijblijvend. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten en u zit nergens aan vast.

Wat kost ongeveer een gehoorapparaat?

Een basis hoorapparaat kost ongeveer tussen de 500 en 800 euro. Voor deze prijs bent u goed geholpen. Deze toestellen bezitten al meer functies dan de budget hoorapparaten. Zo kunnen ze impulsgeluiden onderdrukken en bezitten ze spraakherkenning.

Wat kost een gehoortest bij Schoonenberg?

Bij Schoonenberg is deze gehoortest altijd gratis. Een vergoeding van hoortoestellen door de zorgverzekeraar bedraagt maximaal 75%van de prijs van het gehoorapparaat. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat de kosten voor het hoortoestel volledig worden vergoed.

Wat is een categorie 5 hoortoestel?

Op basis van de uitslag van een gehoortest en een ingevulde vragenlijst wordt bepaald uit welke categorie hoortoestellen u een vergoeding krijgt van uw zorgverzekeraar. Categorie 1 zijn toestellen met een eenvoudige gehooroplossing. Categorie 5 zijn toestellen met een complexe gehooroplossing.

Waar kun je je gehoor laten testen?

Deze test kunt u doen bij een audicien of in de huisartsenpraktijk. Voor de audicien heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De audicien of huisarts controleert meestal eerst of het oor niet verstopt, ontstoken of beschadigd is. Bij een audiometrie krijgt u een koptelefoon op.

Wat zijn de 5 categorieën?

De indeling van categorieën is als volgt:

  • Categorie 1: milde gehoorproblemen.
  • Categorie 2: matige gehoorproblemen.
  • Categorie 3: gemiddelde gehoorproblemen.
  • Categorie 4: zware gehoorproblemen.
  • Categorie 5: zeer ernstige gehoorproblemen.

Wat kost een CROS hoortoestel?

Kosten cros-hoortoestel Net als voor andere hoortoestellen is ook voor een cros-hoortoestel een vergoeding mogelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u in aanmerking komt voor een vergoeding, betaalt uw zorgverzekeraar doorgaans 75% van het aankoopbedrag. Dit is afhankelijk van uw verzekeraar en polis.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven