Wat kost een grondwaterput boren?

Wat kost een grondwaterput boren?

Gemiddeld ligt de gemiddelde prijs ergens tussen de 500 euro en 2000 euro.

Wat kost een grondwaterpomp?

U heeft een pomp nodig om het grondwater omhoog te halen, en die kost tussen 100 en 200 euro per stuk, afhankelijk van de capaciteit. Het grondwater is gratis in gebruik, want het verdwijnt na het beregenen gewoon allemaal weer terug in de grond.

Wat kost een puls laten slaan?

ACTIE: Puls op het grondwater voor bodemprijs! Ervaren vakmensen komen een puls slaan bij U in de tuin. De prijs is €350 all-inclusive! 63 mm doorsnede, goed voor maximaal 10 kuub water per uur.

Wat kost Grondwaterput?

“Het gemiddelde ligt tussen de 1.000 à 5.000 euro”, vertelt Lauwers. “Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor soort pomp je wil: een eenvoudige, basic-installatie, of een uitgebreid automatisch exemplaar met allerhande filters.” Je kan natuurlijk ook zelf een traditionele regenton plaatsen.

Wat kost een regenput plaatsen?

Voor een regenwaterinstallatie met betonnen reservoir betaal je in totaal dus tussen de 2.000 en 4.650 euro. Voor een met een kunststof regenwaterreservoir ligt de prijs tussen 2.900 en 6.000 euro. Vergeet niet dat het transport en de installatiekosten hier nog moeten bijgeteld worden.

Hoe diep graven voor grondwater?

Soms al op maar 10 tot 30 cm onder de grond. Dit komt vooral voor in het westen van Nederland en in poldergebieden. Je kunt merken dat de grondwaterstand hoog is als de grond vaak drassig is en er af en toe water in de kruipruimte staat. Soms is de grondwaterstand op gemeentegrond te hoog voor sommige functies.

Wat kost een bron boren voor warmtepomp?

Een warmtepomp kan via deze bodemlussen warmte onttrekken en deze afgeven op een hogere temperatuur, zodat je je huis ermee kunt verwarmen. Helaas is professioneel boren van zo’n bron vrij duur: ca. € 8000 voor een gewoon huis.

Wat kost een Hydrofoorpomp?

De prijzen variëren van ± 150 euro tot ± 1200 euro. Een pomp met een drukschakelaar en drukvat is de goedkoopste variant, deze zijn verkrijgbaar vanaf ± 150 euro, een hydrofoorset met elektronische regelaar vanaf ± 200 euro en de frequentiegeregelde hydrofoor vanaf ± 500 euro.

Wat kost betonnen regenwaterput?

Voor een betonnen regenwaterput van 5.000 liter betaal je gemiddeld 650 euro. Voor een put van 10.000 liter is dat ongeveer 1.000 euro. De prijs van een regenwaterput van beton is echter van een aantal factoren afhankelijk. De inhoud van het reservoir speelt een grote rol: hoe groter het reservoir, hoe duurder.

Wat kost een zinkput?

BPO Regenwaterput 20000L BPO Zinkput 2000L (zonder bodem)
Per stuk € 590,00 incl. BTW
BPO Zinkput 2000L (met bodem) BPO Zinkput 3000L (met bodem)
Per stuk € 670,00 incl. BTW Per stuk € 720,00 incl. BTW
BPO Septischeput 5 persoons

Hoe diep boren voor drinkbaar water?

Diepte: Hoe dieper de waterput, hoe kleiner de kans op rechtstreekse verontreiniging. Een drinkwaterput moet minimaal 10 meter diep zijn en bij voorkeur water halen van onder een afdichtende kleilaag. Let wel: ook putwater uit diepere boringen kan verontreinigd zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven