Wat kost een halve liter bier in Praag?

Wat kost een halve liter bier in Praag?

Eten en drinken Praag Je betaalt gemiddeld € 1,85 voor een Coca-Cola zero, € 2,25 voor een glas witte wijn en € 3,- voor een halve liter bier. In het centrum van Praag barst het van de terrassen en leuke zaakjes om te lunchen.

Hoe duur is het leven in Tsjechië?

Autoverhuur gemiddelde prijzen in Tsjechië

Auto Prijs
SUV 119 EUR (3,000 CZK)
Passagier van 137 EUR (3,500 CZK)
Luxe auto 209 EUR (5,300 CZK)
Convertible 364 EUR (9,300 CZK)

Wat kost eten en drinken in Tsjechië?

Best bijzonder, maar een halve liter Pilsner Urquell kost je op veel plekken net wat meer dan een euro. Goed eten is in Tsjechië ook niet duur. Vaak betaalden we met zijn tweetjes voor eten en een drankje 10 à 15 euro. Ga je naar een wat sfeervoller restaurant, reken dan op het dubbele.

Wat kost een stedentrip Praag?

Totale budget voor je citytrip naar Praag In totaal gaven wij per persoon €304,17 uit, voor vijf nachten, zes dagen (waarvan eigenlijk 4,5 echt in de stad). Best netjes toch? Tellen wij onze extra kosten voor het omboeken van onze vlucht erbij, dan gaven wij per persoon €346,17 uit.

Wat kost een biertje in Warschau?

Voor velen misschien niet echt een verrassing maar in de Poolse hoofdstad Warschau is het drinken van het biertje het goedkoopst. Met een gemiddelde prijs € 0,79 staat de stad op nummer één van de eerste GoEuro Bierprijs Index.

Hoe duur is bier in Tsjechië?

In Praag betaal je gemiddeld €1,63 voor een flesje bier. Daarmee is de hoofdstad van Tsjechië de goedkoopste plaats in Europa om een biertje te drinken. Ook andere alcoholische dranken zijn er goedkoop. Voor een glas wijn tel je gemiddeld €2,03 neer.

Is Tsjechië een goedkoop land?

Tsjechië is nog steeds niet duur, maar op plekken waar veel buitenlandse toeristen komen rol je niet meer lachend naar buiten van de prijzen. Tegenwoordig blijft het voordeel beperkt tot iets wat een grote glimlach waard is.

Wat kost een biertje in Tsjechië?

Is Tsjechië een duur land?

Tsjechië is nog steeds niet duur, maar op plekken waar veel buitenlandse toeristen komen rol je niet meer lachend naar buiten van de prijzen. Tegenwoordig blijft het voordeel beperkt tot iets wat een grote glimlach waard is. Geniet van de Tsjechische prijzen en gastvrijheid zolang het kan.

Wat kost een biertje in Boedapest?

Lunch vanaf 6 euro. Diner vanaf 8 euro. 0,5L bier vanaf 1,50. Cappuccino vanaf 1,30.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven