Wat kost een kinderkaartje bij Pathe?

Wat kost een kinderkaartje bij Pathe?

Met het Pathé Kinderticket kunnen kinderen tot en met 11 jaar vanaf slechts € 6,-* naar de allerleukste films bij Pathé! En met een verrassende Pathé Kidscombo, wordt je filmuitje helemaal compleet.

Hoe duur is popcorn in Pathe?

Kleine bak: 3 euro. Grote bak: 7 euro. Medium bak: 6,50 euro.

Wat is een familieticket Pathe?

Het Familieticket is een bioscoopkaartje speciaal voor het hele gezin. Je betaalt voor twee volwassenen en twee kinderen slechts € 34,- voor een filmvertoning. Gaan er meer dan twee kinderen mee dan betaal je per additioneel kind het geldend kindertarief.

Wat kost een bioscoopbon?

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in waarden tussen €5 en €150. Je kunt zelf het bedrag bepalen.

Wat kost een Pathe abonnement?

Met een Pathé Unlimited abonnement kun je onbeperkt naar elke reguliere film en krijg je 10% korting op hapjes en drankjes. Dit abonnement heb je al voor € 21,00 per maand.

Hoeveel kost een ticket voor Kinepolis?

2 Kinepolis toegangstickets 10,80 EUR per ticket Algemeen geldende toeslagen voor films in Laser Ultra, Imax, 3D, 4DX of films langer dan 2u15.

Welke snacks bij Pathé?

Toegestaan zijn popcorn en chips, maar open voedsel zoals pizza, fastfood en sandwiches mogen dan weer niet. Zodra Pathé weer zelf eten en drinken mag verkopen mag u geen zelf meegebrachte consumpties meer in de zalen nuttigen.

Wat kost een Pathé abonnement?

Wat is middag voordeel bij Pathé?

Kinderen en tieners kunnen voordelig naar de bioscoop met een Tiener- of Kinderticket. Als je in de ochtend of vroege middag naar de film gaat, krijg je €2,50 korting bij Pathé.

Wat draait er in Pathé Scheveningen?

The Addams Family op avontuur (NL)

 • Baby Shark’s Grote Show.
 • Ron’s Gone Wrong (NL)
 • Ron’s Gone Wrong (OV)
 • Seal Team.
 • Halloween Kills.
 • Liefde Zonder Grenzen.
 • The Last Duel. 14 oktober 2021.
 • Waar is de Bioscoopbon te koop?

  Waar is de Nationale Bioscoopbon te koop?

  • Boekhandels / Tabak & Gemakszaken / Speelgoedzaken.
  • Supermarkten.
  • Tankstation.
  • Webwinkels.
  • Bioscopen.

  Is Pathe Unlimited het waard?

  Twee keer per maand Of Pathé Unlimited iets voor jou is, zal erg afhangen van je locatie en je behoefte om naar de film te gaan. Met ongeveer twee films per maand heb je het abonnement er al uit. Ik ben erg blij met Pathé Unlimited. Het werkt als een trein, het heeft eigenlijk zelden technische problemen.

  Wat kost een kinderkaartje bij Pathe?

  Wat kost een kinderkaartje bij Pathé?

  Met het Pathé Kinderticket kunnen kinderen tot en met 11 jaar vanaf slechts € 6,-* naar de allerleukste films bij Pathé! En met een verrassende Pathé Kidscombo, wordt je filmuitje helemaal compleet.

  Hoeveel zalen heeft Pathe Buitenhof?

  Pathé Buitenhof is gevestigd aan het statige Buitenhof, een plein dat grenst aan het Binnenhof. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen voor groepen tot 150 personen. Het theater heeft 6 zalen met een capaciteit variërend van 99 tot 390 stoelen.

  Welke Pathé heeft loveseats?

  De Loveseats van Pathé: meerdere locaties o.a. Pathé Spuimarkt in Den Haag. Prijs: Gemiddeld, een ticket kost je €11,-.

  Wat kost een bioscoopkaartje bij Vue?

  Prijzen

  regulier € 11,30
  kinderen € 6,80
  65+ € 9,20
  studenten € 9,20
  CJP € 9,20

  Hoeveel zalen heeft Pathe Delft?

  Stoelen 1341
  Grootste zaal 361 stoelen
  Klimaatcontrole Ja
  Zalen 7
  Geluidssysteem Dolby Digital 7.1

  Hoeveel zalen heeft Pathe Schouwburgplein?

  Pathé Schouwburgplein is een architectonisch baken in hartje centrum van Rotterdam. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend van 137 tot 533 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-) scherm te vertonen.

  Wat is Relax Seat Pathe?

  Bij Pathé Breda en Pathé Eindhoven zit je in een Relax Seat. De Relax Seat is elektrisch verstelbaar met een knopje waarmee je de rugleuning en voetenbank kan instellen naar je favoriete stand. Bovendien is iedere stoel voorzien van een tafeltje waar je makkelijk een hapje en/of drankje op kan plaatsen.

  Wat is een loveseat Pathe?

  Pathe deal geboekt in de wat luxere uitvoering. De loveseat wat we geboekt hadden was fijn om in te zitten en op deze manier film te kijken met extra zit en beenruimte. …

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven