Wat kost een Niko Home Control installatie?

Wat kost een Niko Home Control installatie?

Voor een gemiddelde vrijstaande gezinswoning bedraagt de kostprijs van Niko Home Control, afgewerkt in Niko Original Cream: 6.931,20 euro (exclusief btw, bekabeling, elektrische kast en werkuren).

Wat is Niko Home Control?

Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten …

Wat heb je nodig voor Niko Home Control?

Je kan je Niko Home Control installatie koppelen met het verwarmingssysteem van de partner door middel van een API. Hiervoor moet de thermostaat verbonden zijn met je thuisnetwerk. Niko Home Control communiceert dan met je verwarmingssysteem via deze API.

Hoe werkt Niko?

Niko’s slimme stopcontacten Met de geconnecteerde stopcontacten van Niko bedien je je toestellen vanop afstand via je smartphone of neem je ze op in één van je Niko Home Control routines en sferen.

Waarom Niko Home Control?

Niko Home Control overstijgt de mogelijkheden van de traditionele elektrische installatie. Je bespaart actief energie en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler. Bovendien bouw je de installatie verder uit in functie van je behoeften, budget en levensfase.

Wat kost domotica in huis?

Een Domotica systeem hoeft niet duur te zijn. Een richtlijn voor de kosten is 5% van de kostprijs bij het bouwen van een nieuwbouw huis. Bij een huis van €200.000 zou dit dus neerkomen op ongeveer €10.000. Een goed domotica systeem voor thuisgebruik hoeft, tegenwoordig, zeker niet meer te kosten.

Hoe programmeer je Niko Home Control?

Om de installatie te programmeren: 1 Zet de installatie onder netspanning. 2 Druk op de TEST-knop en controleer of de STATUS-leds van alle modules oplichten. 3 Sluit de computer aan op de controller via de RJ45-poort. 4 Start de programmeersoftware op en kies het project dat bij de installatie hoort.

Hoe werkt Niko Home?

Als je thuis een digitale meter hebt, kun je duidelijk zien hoeveel gas, elektriciteit en water je gebruikt. Met Niko Home Control kun je je energieverbruik beter afstemmen op de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen. Zo kun je bijvoorbeeld je huishoudtoestellen laten werken wanneer de zon schijnt.

Hoe werkt nikobus?

De uitgangsmodules vormen het zenuwcentrum van de Nikobus-installatie. Momenteel zijn een schakelmodule, een rolluikmodule en een dimcontroller voor- handen. Afhankelijk van het type heeft u 4 of 12 uitgangen ter beschikking. Voor elke uitgang is er een vrij definieerbare functionaliteit.

Wat is nikobus?

Nikobus is het domoticasysteem van Niko. Maar Nikobus is niet zomaar domotica. Het is een manier van leven, aangenaam leven. Huisautomatisering maakt je het leven makkelijker en brengt meer comfort.

Wat is domotica in huis?

Domotica is een verzamelnaam voor slimme apparaten die ervoor zorgen dat je comfortabeler woont of energie bespaart. Met domotica automatiseer je een huis tot een smart home.

Is domotica duur?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven