Wat kost een upgrade naar eerste klas NS?

Wat kost een upgrade naar eerste klas NS?

Kan ik een keuzedag upgraden naar de 1e klas? Ja, dat kan via de kaartautomaat en kost 6 euro. Na het ophalen van de Keuzedag, houd je de OV-chipkaart voor de kaartlezer van de NS-kaartautomaat. Kies vervolgens op het scherm “Wijzig klasse Huidig: 2e”.

Hoeveel kost Klassewissel NS?

Beste antwoord door Robert B Bij het klassieke abonnement kan je een klassewissel (voor een dag) laden bij een kaartautomaat. Voor een weekenddag kost dat €5 (en bij vrij reizen doordeweeks €9 of €25 afhankelijk van of je in de daluren of de spits wilt reizen, maar dat is dus voor Dal Vrij en Altijd Vrij).

Is mijn NS-Business Card 1e klas?

Met NS-Business Card reist u op rekening in trein, tram, bus en metro. Maandelijks krijgt u voor alle reiskosten een factuur op basis van uw verbruik en de klasse waarin u reist (1e of 2e klas). De kosten voor treinreizen bij NS vindt u in de Reisplanner.

Wat kost een 40 kortingskaart NS?

€ 356 / mnd. Bekijk hier het verschil tussen NS Flex en Op saldo.

Hoeveel kost 1ste klas trein?

Losse treinkaartjes

Los treinkaartje Prijs 2021 Prijs 2022
1e klas enkele reis en dagretour OV-chipkaart NS-Business Card Eenmalige chipkaart E-ticket Prijs afhankelijk van traject Prijs wordt gemiddeld verhoogd met 3%
Jongeren Dagkaart € 7,50 € 7,60
Dagkaart hond € 3,30 € 3,30*
Groepsticket voor 4 personen € 32,- € 32,-

Is mijn NS-Business Card geldig?

Een NS-Business Card is een OV-chipkaart met een levensduur van 5 jaar. Om te voorkomen dat een kaart op den duur niet meer werkt, wordt hij vervangen. Met de nieuwe kaart kunt u weer 5 jaar vooruit.

Hoe krijg ik 40% korting bij NS?

Met Samenreiskorting krijg je 40% korting op je ritprijs in de daluren. Zet Samenreiskorting aan in de NS-app of in Mijn NS….Zo zet je Samenreiskorting aan in Mijn NS:

  • Log in op Mijn NS.
  • Ga naar ´Mijn reisvoorkeuren´
  • Kies bij Samenreiskorting voor ´Aan´
  • Klik op ´Bevestigen´

Wat kost een dalurenkaart NS?

Waarom hebben treinen eerste klas?

Nu is de eerste klasse een goed product om ergens rustig te zitten en voor een oudere om een zitplaats te vinden tegen iets extra betalen. Met klasse of hogere stand heeft het niets meer te maken maar met iets meer betalen voor comfort.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven