Wat kost een vaste lijn bij Ziggo?

Wat kost een vaste lijn bij Ziggo?

Vast Bellen Bij Ziggo bel je naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor het voordelige tarief van 14 cent per minuut. Bovendien betaal je per seconde en kun je je huidige telefoonnummer gratis meenemen naar Ziggo.

Hoeveel kost een vaste lijn bij Telenet?

Maar hoeveel kost het om thuis te genieten van een vaste telefoonlijn? Bij Telenet betaal je voor een Freephone Europe-abonnement maandelijks 22,60 euro. Je belt dan onbeperkt naar Belgische vaste nummers en 2000 minuten naar mobiele nummers, zowel in België als in bepaalde andere landen.

Wat kost een vast telefoon abonnement bij KPN?

Bij KPN kun je kiezen voor vast bellen als los abonnement vanaf €12,50 per maand. Je belt over het betrouwbare en stabiele netwerk van KPN. KPN werkt iedere dag aan haar netwerk zodat jij de beste en veiligste verbinding hebt. Je kunt het ‘alleen bellen’ abonnement wel alleen bestellen via de klantenservice.

Wat kost een vaste telefoon per maand?

Jouw gegevens en filters

pakket starttarief pakket per maand
Alles-in-1 Premium 1 jaar Glasvezel € 57,50
BelBasis € 0,00 € 32,50
€ 0,00 v.a. € 33,50
BelVrij Weekend 1 jaar KPN-lijn € 33,50

Wat kost een vast telefoonnummer?

Wat zijn de beltarieven voor Vast Bellen? Bellen naar vast en mobiel begint met een starttarief van € 0,13. Daarna betaal je € 0,13 per minuut. Je rekent af per seconde en dus niet per minuut.

Wat kost bellen naar een vast nummer?

Gesprekstarieven liggen tussen de €0,10 en €0,15. En soms is het gesprekstarief tussen bellen naar een vaste telefoon of een mobiele lijn verschillend (naar mobiel is dan 3x zo hoog). Belangrijk nog bij vast bellen is de manier van afrekenen; gelukkig gaat dat bij alle providers per seconde.

Wat kost een vaste telefoonlijn?

Bellen met de vaste telefoon zit bij de meeste providers altijd in een combinatiepakket met internet, tv of beide: het zogenoemde alles-in-1- of triple-play-pakket. Alleen KPN biedt vaste telefonie ook los aan (dus niet in combinatie met internet en/of tv), vanaf €12,50 per maand.

Wat kost NummerWeergave bij KPN?

NummerWeergave – € 1,26/mnd.

Hoeveel mensen hebben nog vaste telefoon?

81% heeft nog een vaste telefoon Hoeveel mensen hebben nu nog een vaste aansluiting? Volgens een onderzoek van Telecompaper heeft 81% van de Nederlanders nog een vaste lijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven