Wat kost MyWheels?

Wat kost MyWheels?

De kosten van een MyWheels deelauto

MyWheels stadsauto Abonnement type
Abonnementskosten per maand 0,- 10,-
Per uur gehele dag 2,50 2,50
Per kilometer 0,13 0,11
Brandstof per kilometer 0,13

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsauto?

Vaste en variabele kosten

Kosten van een auto per maand in €
Vaste kosten 154,50 193,50
– afschrijving (excl. rente) 65,50 86,-
– verzekering 45,- 51,50
– motorrijtuigenbelasting 23,- 35,-

Hoeveel kost schorsen?

De kosten voor het schorsen van een kenteken zijn overal in Nederland hetzelfde. Voor voertuigen tot 15 jaar oud betaal je het normale tarief van 75,65 euro. Voor voertuigen ouder dan 15 jaar betaal je het lage tarief van 24,95 euro. Je betaalt dit bedrag ook voor het verlengen van de schorsing.

Wat kost schorsing opheffen?

Wilt u eerder met uw auto gebruik maken van de openbare weg? Dan moet u de schorsing stopzetten. Dit is gratis en gaat direct in. U kunt dit online of bij een loket regelen.

Wat kost een deelauto per maand?

Kosten voor de verhuurder De kosten voor de auto-eigenaar bestaan uit een bijdrage voor transactie of administratiekosten en de autodeel verzekering. Een verhuurder moet rekening houden met het betalen van servicekosten aan het platform. Deze kosten liggen tussen de €2,50 en €15,- per keer dat de auto wordt verhuurd.

Wat kost een bedrijfsauto prive?

Naast de bijtelling voor de inkomstenbelasting wordt er bij privégebruik van een bedrijfsauto ook btw verrekend. Hier zijn 2 mogelijkheden voor: je betaalt btw over je daadwerkelijke privégebruik of je betaalt een vast percentage van 2,7% over de cataloguswaarde inclusief BPM en btw.

Wat kost wegenbelasting zakelijk?

Motorrijtuigenbelasting Het bedrag hangt onder meer af van het soort motorrijtuig, het gewicht en het soort brandstof. De regels voor zakelijke voertuigen zijn vrijwel hetzelfde als voor particuliere bestuurders. Enkel eigenaren van bestelauto’s met een grijs kenteken betalen minder belasting.

Kan ik mijn auto 3 maanden schorsen?

Als u besluit uw auto voor langere tijd niet te gebruiken, dan kunt u deze voor 1, 2 of 3 jaar schorsen. Tijdens de schorsing mag uw auto niet op de openbare weg staan of rijden. U hoeft in die periode geen motorrijtuigenbelasting te betalen. Ook hoeft uw auto dan niet verzekerd en APK-goedgekeurd te zijn.

Is de auto geschorst?

Zodra het kenteken van een voertuig is geschorst, is de eigenaar niet langer verplicht om het voertuig te verzekeren en is het voertuig (indien van toepassing) niet meer APK-plichtig. Ook hoeft er dan geen wegenbelasting meer betaald te worden. De auto mag niet op de openbare weg, dus ook niet in het buitenland.

Wat kost camper schorsen?

Kosten schorsen Als uw camper jonger is dan 15 jaar, dan betaalt u € 73,10. Voor alle andere campers bedragen de kosten € 24,10. Wilt u uw camper schorsen verlengen? Dan kost dit ook € 24,10.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven