Wat krijg je te eten in een vliegtuig KLM?

Wat krijg je te eten in een vliegtuig KLM?

Op intercontinentale vluchten krijg je een pakket met snacks, fruit en drankjes. Daarnaast serveert KLM in Economy Class een warme maaltijd, een salade en een dessert. In Business Class serveert de luchtvaartmaatschappij een salade, warme maaltijd, dessert en crackers met kaas.

Wat te eten in het vliegtuig?

Op alle vluchten, behalve intercontinentale vluchten, dien je te betalen voor drankjes en maaltijden. Als je Premium boekt, dan krijg je maaltijden en drankjes gratis. Op lange intercontinentale vluchten krijg je ook in economy class een driegangen menu en drankjes.

Wat krijg je te eten bij Turkish Airlines?

Turkish Airlines biedt tijdens alle vluchten een à-la-carteservice aan. Tegen betaling kan je van de menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank.

Hoeveel klassen heeft KLM?

Vloot

KLM-vloot
Type Totaal Passagiers
Boeing 777-200ER 15 34
Boeing 777-300ER 16 34
Boeing 787-9 13 30

Wat mag er mee in je handbagage KLM?

U mag altijd meenemen:

  • babyvoeding die tijdens de vlucht wordt gebruikt;
  • medicijnen die tijdens de vlucht moeten worden gebruikt, als u in het bezit bent van een recept of verklaring van uw arts;
  • speciale dieetproducten die tijdens de vlucht worden gebruikt;
  • verpakte taxfree producten.

Wat mag er niet in je handbagage TUI?

De maximum afmetingen van de handbagage bedragen : lengte 55cm, breedte 20cm en hoogte 40cm. Enkel voorwerpen die je nodig hebt aan boord worden toegestaan. Daaronder verstaan we: een boek, draagbare muziek- of entertainmentspeler, laptop, fototoestel,… Baby’s, jonger dan twee jaar, hebben geen recht op handbagage.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven