Wat kun je allemaal doen met een iPad?

Wat kun je allemaal doen met een iPad?

De iPad is naast internetten en e-mail ondermeer geschikt om muziek mee te luisteren, films mee te kijken, spellen mee te spelen en elektronische boeken mee te lezen. Via zogenaamde apps kunt u de functionaliteit van het apparaat verder uitbreiden.

Heb je een virusscanner nodig op iPad?

Het is echter goed, dat de eerste alarmeringen er zijn en dat het daarom duidelijk is dat een goede Antivirus bescherming op je iPhone of je iPad van essentieel belang zijn. Het is daarom ook wel duidelijk, waarom er nu ook antivirus Apps beschikbaar zijn in de App Store van Apple.

Welke iPad kan ik het beste kopen?

iPad Pro is de beste iPad voor jou als je: Veel grafische programma’s gebruikt; Op zoek bent naar een mobielere versie van een laptop; Wilt kunnen kiezen uit twee grote formaten (11 inch en 12,9 inch); Wilt genieten van Apple Pencil 2 op hoog niveau.

Wat is de gemiddelde levensduur van een iPad?

Een iPad is gebouwd om meerdere jaren mee te kunnen gaan. Natuurlijk zal de algehele levensduur van je iPad sterk afhangen van de manier waarop je jouw tablet gebruikt. Als we uitgaan van normaal gebruik kan een gemiddelde iPad prima 5 tot 10 jaar meegaan.

Wat is een IPET?

De iPad is een in 2010 geïntroduceerde tablet-pc van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en de iPod touch bevat de iPad een multi-touchscherm, waardoor deze met de vingers is te bedienen. Dit in tegenstelling tot vroegere tablets, die meestal met een stylus werden bediend.

Wat is de iPad?

iPad – zelfstandig naamwoord uitspraak: ai-pet 1. draagbaar multimedia-apparaat (tablet-pc) van Apple ♢ bijna iedereen in mijn omgeving heeft inmiddels een iPad 1.

Wat is de beste iPad 2020?

De nieuwe iPad Air (10,9-inch, gelanceerd in september 2020) is de perfecte iPad als je wat meer wilt dan de gewone iPad, maar ook geen iPad Pro hoeft. En zeker met dit nieuwste model, de iPad Air 4e generatie, zit de iPad zelf meer naar de Pro-kant, dan de niet-Pro-kant.

Wat is het verschil tussen een iPad en een iPad Air?

iPad Air 2019 heeft met zijn 10,5 inch een groter scherm dan iPad 2019. Ondanks het grotere scherm, is het formaat van de 2 iPad modellen gelijk. Dit komt door de dunnere schermranden van iPad Air 2019. Dat geeft een wat luxere uitstraling en zorgt voor minder afleiding bij het kijken van series.5 dagen geleden

Hoe lang gaat de batterij van een iPad mee?

In de iPad zit een lithium-ion polymeer accu. Volgens Apple kan de iPad accu ongeveer 10 uur meegaan bij normaal gebruik. Daarnaast zou de iPad batterij een maand stand-by kunnen blijven. Uiteraard hangt de accuduur samen met wat je met de iPad doet.

Hoe lang gaat de iPad Air 2 nog mee?

De iPad Air 2 werd in 2014 geïntroduceerd en gaat meer dan twee jaar mee. Het is de enige ‘full size’ iPad zonder smart connector voor een toetsenbord en ondersteuning voor de Apple Pencil. Volgens AppleInsider kunnen diverse Amerikaanse retailers een aantal modellen iPad Air 2 al niet meer leveren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven