Wat kun je met een powerbank doen?

Wat kun je met een powerbank doen?

Een powerbank is een externe batterij voor je mobiele apparaten. Ze zijn eenvoudig mee te nemen waardoor je je telefoon, tablet, laptop of smartwatch net van dat beetje extra stroom voorziet om de dag door te komen.

Welke powerbank voor tablet?

Kies voor laptops en tablet een powerbank met minimaal 20.000 mAh capaciteit. Tabletbatterijen zijn tussen de 6.000 mAh (iPad Mini) en de 10.000 mAh (iPad Pro) groot. Het gemiddelde ligt rond de 8.000 mAh, ook voor laptops.

Welke stekker voor powerbank?

Een PowerBank laad je op met een USB laadkabel en in de nieuwste gevallen met een USB type C kabel.

Hoe vaak kun je je telefoon opladen met een powerbank?

Daarnaast kunnen er 2 apparaten tegelijk opladen! Met de QuickCharge functie laadt je telefoon of tablet extra snel op. De powerbank is compatibel voor diverse toestellen met een micro-USB aansluiting zoals Iphones, Android phones, tablets etc. Daarnaast heeft de powerbank een USB-C input.

Wat zit er in een powerbank?

Een powerbank wordt ook wel een externe batterij genoemd. Het is een mobiele oplader waar je allerlei elektrische apparaten mee oplaadt zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Voorbeelden van deze elektrische apparaten zijn smartphones, tablets, gopro’s en in sommige gevallen ook laptops.

Is een powerbank nuttig?

Hoe hoger het aantal mAh, hoe vaker je een smartphone oplaadt met een volle Powerbank. Een goed voorbeeld hiervan is een iPhone 6, deze heeft een batterij met 1800mAh. Als je een Powerbank koopt met een capaciteit van 16.000mAh dan kun je dus jouw iPhone 6 maarliefst 8x volledig vol laden.

Wat is een goede Power Bank?

De 5 beste powerbanks in een oogopslag Anker PowerCore 20.100 mAh – Dé beste powerbank van dit moment. Xiaomi Powerbank Pro 10.000 mAh – De beste powerbank voor deze prijs. Aukey 20.000 mAh – Beste powerbank om twee apparaten tegelijkertijd op te laden.

Is een powerbank goed voor je telefoon?

Powerbanks voor smartphones Een goede powerbank voor je smartphone is niet al te groot, maar heeft wel voldoende capaciteit. Met een 10.000 mAh powerbank laad je je smartphone ongeveer 2 keer op en je powerbank past meestal nog in je zak.

Kun je met een powerbank een laptop opladen?

Laptop met usb C opladen Laptops hebben een grote batterij, dus je hebt een powerbank met minimaal 20.000 mAh capaciteit nodig. Daarnaast moet je powerbank een hoog vermogen leveren. Hoeveel dat is, verschilt per laptop. Chromebooks en de MacBook Air hebben minimaal een powerbank met 30 watt nodig.

Welke powerbank kopen Tweakers?

Lees meer

  • Anker PowerCore Essential 20000 PD. vanaf € 39,90.
  • Anker PowerCore Metro 20000. vanaf € 39,07.
  • Sandberg Powerbank USB-C PD 100W 20000. vanaf € 93,75.
  • Trust Pacto. vanaf € 22,32.
  • Trust Primo powerbank 20000mAh. vanaf € 24,99.
  • Varta Energy 20000. vanaf € 25,99.
  • Varta Fast Energy. vanaf € 33,99.
  • Verbatim 49574. vanaf € 20,95.

Hoe lang duurt het opladen met een powerbank?

Het opladen van een gemiddelde powerbank duurt ongeveer 3-5 uur, logischerwijs zal een mobiele lader met een grotere capaciteit langer nodig hebben. Ook zal het opladen via een usb poort langer duren dan een adapter op het lichtnet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven