Wat kun je met een SPD diploma?

Wat kun je met een SPD diploma?

Met een SPD-diploma kun je voor veel financieel-economische beroepen kiezen die op elkaar lijken. Voor hogere bedrijfsadministratieve functies word je tegenwoordig gevraagd om een diploma Bedrijfsadministratie/SPD.

Is SPD een hbo opleiding?

SPD Bedrijfsadministratie is een hbo-opleiding in Nederland en valt onder de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). De opleiding kent een propedeuse (met 60 studiepunten) en een hoofdfase (met 180 studiepunten).

Welke vakken heb je nodig voor hbo ICT?

Vakken die je op elke hogeschool krijgt zijn: wiskunde, netwerken, programmeren, databases, statistiek en applicaties. Studenten vinden programmeren vaak lastig. Voor programmeren moet je logisch kunnen nadenken. Je oefent tijdens de opleiding veel in projectgroepjes en hierdoor leer je samenwerken en presenteren.

Waarom SPD pedalen?

Voordelen SPD pedalen: Je kunt jezelf met de fietsschoenen vastklikken in je pedalen. Wegglijden van pedalen is verleden tijd, eenmaal vastgeklikt kun je fietsen zonder je zorgen te maken over de positie van je voeten. Het maken van een consequente fietsbeweging.

Waar staat SPD-SL voor?

Veel fabrikanten van fietsaccessoires hebben eigen systemen, die veelal niet uitwisselbaar zijn. Enige namen zijn: het SPD-systeem (voluit Shimano Pedaling Dynamics), SPD-SL, LOOK, Time, Crankbrothers. Het SPD-systeem wordt gebruikt bij het veldrijden (cyclocross), in het mountainbiken evenals bij lig- en roeifietsen.

Welke titel SPD?

In 2002 is inderdaad het Bachelor/Master-systeem ingevoerd. Op dat moment heeft NGO ENS, de vereniging van gezamenlijke erkende SPD-opleiders, een keus gemaakt voor de toevoeging Business Administration. Daarmee mogen afgestudeerde SPD’ers de titel Bachelor of Business Administration voeren.

Wat is SPD schoenen?

Zowel SPD en SPD-SL is kliksysteem dat je fietsschoenen verbind met je pedalen. Beide producten zijn niet met elkaar uit te wisselen dus je hebt voor beide verschillende pedalen nodig. Beide kliksystemen zijn ontwikkeld door de fietsaccessoires bouwer Shimano.

Wat kun je met HBO ICT?

De hbo bachelorstudie HBO-ICT is gericht op het bestuderen van informatiesystemen, telecommunicatie en computers. De studie HBO-ICT is een brede bachelorstudie, wat betekent dat je de keuze hebt uit verscheidene studieroutes en zelf kunt bepalen in welk vakgebied jij je wilt gaan specialiseren.

Welke profiel heb je nodig voor ICT?

Heb je een vwo-diploma op zak? Check dan of je met je profiel kunt starten met HBO-ICT….Hoe zit het bij HBO-ICT?

Profiel havo Toelaatbaar (met)
Cultuur en Maatschappij (CM) Ja
Economie en Maatschappij (EM) Ja
Natuur en Gezondheid (NG) Ja
Natuur en Techniek (NT) Ja

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven