Wat staat er allemaal in een briefing?

Wat staat er allemaal in een briefing?

In een briefing staat uitgeschreven wat de wensen zijn van de klant en wat er voor nodig is om dat te bereiken. Door dit uit te schrijven maak je wensen en ideeën concreet, leg je deze vast en voorkom miscommunicatie of aannames.

Hoe stel je een briefing op?

Een briefing schrijven, hoe doe je dat?

 1. Achtergrondinformatie. Een korte omschrijving van de aanleiding om een project te briefen.
 2. Hoe past dit project in de strategie.
 3. Doelstelling.
 4. Doelgroep.
 5. Klantinzichten.
 6. Boodschap/Belofte.
 7. Bewijsvoering/Reason(s) to believe.
 8. Oplossingsrichting(en)

Wat is briefing politie?

De briefing vormt een belangrijk onderdeel van het intelligencegestuurd politiewerk. Het doel van de briefing is veiligheidsproblemen beter aan te pakken door informatie te delen en afspraken over het werk te maken.

Wat doet app briefing?

Briefing offers users a personalized summary of the latest national and local headlines that matter most to you – not some algorithm. Unlike the regular Flipboard app, Briefing is only available to Samsung phone and tablet users.

Wat is een debrief?

Het is een bijeenkomst waarin na het beëindigen van een missie informatie wordt uitgewisseld over het verloop ervan en waarbij verdere instructies worden gegeven (welke informatie openbaar mag gemaakt worden, wat er verder te doen staat …).

Hoe zet ik briefing uit op Samsung?

Hoe zet ik de Briefing-app uit?

 1. Om Flipboard Briefing uit te schakelen, tik je op een leeg gedeelte van je startscherm en houd je dit even vast. Of je maakt in het startscherm een knijpgebaar.
 2. Veeg daarna naar rechts.
 3. Tik op de schakelaar om Briefing uit te schakelen.
 4. U hebt de stappen uitgevoerd.

Wat doet de app Samsung Daily?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.

Wat is het doel van een debriefing?

Waarom een debriefing?

Waarom? In de debriefing lees je kort en krachtig wat er aanvullend op je briefing besproken is. Zo weet je zeker dat je goed begrepen wordt, krijg je een helder beeld van de aanpak en werk je efficiënter samen aan het halen van je marketing doelstellingen.

Hoe schakel je Samsung Daily uit?

Je vindt Samsung Daily als vanouds als het meest linkse van je startschermen. Als je je vinger even op een leeg deel van het startscherm legt, kun je de functie in- of uitschakelen – daaraan verandert in Android 10 verder niets.

Hoe krijg ik Samsung Daily weg?

Voer de volgende stappen uit om het briefing scherm niet meer weer te geven:

 1. 1 Tik en houd je vinger vier seconden op een leeg gedeelte van het startscherm.
 2. 2 Veeg vervolgens naar rechts.
 3. 3 Tik op de schakelaar rechtsbovenin het scherm.
 4. 4 Tik vervolgens op de startknop.

Wat doet Samsung free?

Samsung Free biedt live tv-kanalen, nieuwsintegratie en Samsung Play om games rechtstreeks vanaf het startscherm te installeren. Veeg naar rechts vanaf het startscherm en je hebt toegang tot alle drie vanuit een enkel menu.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven