Wat staat er op een objectief?

Wat staat er op een objectief?

De brandpuntsafstand staat op het objectief Vaak staat de brandpuntsafstand aan de voorkant, op het randje van de lens. Richt de camera (of het objectief) op jezelf en lees wat er staat. De meeste camera’s worden geleverd met een kitlens, vaak ongeveer 18-55 mm. 55mm is ongeveer de hoek die het menselijk oog ziet.

Wat is de functie van objectief?

Een objectief is het onderdeel van een optisch instrument, zoals een fototoestel, een microscoop of een telescoop, dat dient om een object af te beelden. Het objectief wordt op het te bekijken of te fotograferen object gericht. Het ontstane beeld kan op verschillende wijzen verder worden verwerkt.

Wat is een ander woord voor objectief?

als synoniem van een ander trefwoord: onbevangen (bn) : objectief, onbeschroomd, onbevooroordeeld, ongedwongen, onpartijdig, vrijmoedig.

Wat is 18 200 lens?

De Tamron 18-200 is een objectief dat groothoek- en tele-brandpuntsafstanden in 1 body verenigt. Dit maakt de lens een echte allrounder, waarbij zowel portretfotografie als landschapsfotografie in 1 body gecombineerd wordt. Doordat de lenselementen kunnen bewegen, is het mogelijk om in- en uit te zoomen.

Wat is de betekenis van objectief?

Iets is objectief als het onafhankelijk is van de waarneming of voorkeuren van mensen: als er geen interpretatie bij nodig is. Dit staat tegenover subjectief. Het onderscheid tussen objectiviteit en subjectiviteit wordt vaak gekoppeld aan het verschil tussen feiten en meningen.

Wat zijn de functies van een microscoop?

Een microscoop (Oudgrieks, mikros en skopein (μικρός, “klein” en σκοπεῖν, “nauwkeurig bekijken, onderzoeken”)) is een instrument voor het bestuderen van objecten, die te klein zijn om goed met het blote oog te kunnen worden gezien.

Wat betekent 55 200 op de lens?

De Canon EF-M 55-200 is een compact zoomobjectief voor EOS-M camera’s dat u dichter bij uw onderwerp brengt. Een ideale reislens om de mooiste foto’s mee te maken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven