Wat te doen met je oude printer?

Wat te doen met je oude printer?

Voor recycling breng je de printer naar de milieustraat of afvalscheidingsstation. Ook inleveren bij de (web)winkel waar je de nieuwe printer hebt gekocht, is toegestaan en gratis. Heb je online een nieuwe printer gekocht, dan kun je bij ontvangst de oude meegeven aan de bezorger.

Wat doe je met een kapotte tv?

Kapotte apparaten (alles met een stekker of batterijen) kun je gratis inleveren als je een nieuw, vergelijkbaar, apparaat koopt. Kleine apparaten en smartphones kun je ook kwijt in bakken bij winkels en bouwmarkten. Breng apparaten die het nog doen naar de kringloopwinkel of verkoop ze via Marktplaats.

Wat doe je met je oude mobiel?

Vijf manieren om van je oude mobieltje(s) af te komen

  1. Weggooien? Zonde!
  2. Lever hem in om te recyclen. Een kapotte telefoon kun je beter eerst proberen te repareren.
  3. Houd hem als reserve. Niet elke afgedankte telefoon is kapot.
  4. Laat hem opkopen. De echt oude telefoons worden gerecycled.
  5. Verkoop hem particulier.

Wat doet Coolblue met oude wasmachine?

Lever je oude apparaat in Je recyclet je oude apparaat op verschillende plekken. Denk aan elektrozaken, een recyclagepark of de milieustraat. Wanneer je een nieuw apparaat bij Coolblue koopt, nemen wij het oude product voor je mee. Verkoop je koelkast of wasmachine niet wanneer deze ouder is dan 7 jaar.

Wat is mijn apparaat waard?

Het vinden van een inleverpunt in je buurt Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. De WecycleZoeker geeft punten weer waar u e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.

Hoe lang gaat een televisie gemiddeld mee?

Soms wordt beweerd dat de levensduur van een LCD tv veel langer is dan 25.000 uur. Het is echter maar de vraag of de elektronica het zo lang uithoudt. Wanneer er elke dag 5 uur tv gekeken wordt dan kunnen de lampen van een LCD televisie, uitgaande van 25.000 branduren, ruim 13,5 jaar mee.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven