Wat verbruikt een stofzuiger aan stroom?

Wat verbruikt een stofzuiger aan stroom?

Bijkeuken

Type toestel Vermogen Verbruik/jaar
Strijkijzer 750 à 1100W 260 kWh
Stoomstrijkijzer met centrale 2000W 75 kWh
Stofzuiger 800W 80 kWh
Keukenboiler 2500W 200 kWh

Wat is de gemiddelde watt van een stofzuiger?

Sinds september 2017 zorgt een nieuwe wetgeving ervoor dat er alleen nog stofzuigers gemaakt mogen worden met een maximaal vermogen van 900 watt.

Hoeveel watt is een Dyson?

Energielabel
Vermogen (watt) 400W
Zuigkracht 115W
Geluidssterkte (max.) 82dB

Hoe hoger de Watt hoe beter?

Wat is vermogen? Het vermogen van een stofzuiger drukken we uit in wattage. Hiermee geven fabrikanten aan hoeveel energie er nodig is om de motor in de stofzuiger te laten werken. Met andere woorden: hoe hoger het vermogen van de stofzuiger, hoe meer energie deze verbruikt.

Wat zegt wattage over licht?

Het wattage van een lamp is de hoeveelheid energie die de lamp verbruikt. Lumen geeft de lichthoeveelheid aan die een lamp uitstraalt. Over het algemeen kun je wel zeggen dat een lamp met een hoger wattage ook meer licht geeft, oftewel meer lumen heeft.

Hoeveel watt is een Dyson Steelstofzuiger?

De Dyson V11 Absolute is de meest krachtige steelstofzuiger van Dyson ooit. Met zijn compacte design, comfortabele handligging en zijn 167 Watt zuigkracht zal deze stofzuiger uw schoonmaakervaring op zijn kop zetten.

Hoeveel watt heeft een Dyson V11?

Dyson heeft de V11 voorzien van een sterkere accu met een capaciteit van 91 Wh en belooft daarmee tot 60 minuten contante zuigkracht. Die werkduur is overigens afhankelijke van de gekozen bedrijfsmode en wordt alleen behaald in de eco-stand.

Wat zegt aantal watt?

Vroeger werd het vermogen van een lamp uitgedrukt in watt. Tegenwoordig zie je dat op de verpakking van lichtbronnen meestal lumen wordt vermeld. Het wattage van een lamp is de hoeveelheid energie die de lamp verbruikt. Lumen geeft de lichthoeveelheid aan die een lamp uitstraalt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven