Wat verdien je per abonnee op YouTube?

Wat verdien je per abonnee op YouTube?

Hoeveel YouTubers dus gemiddeld verdienen, is lastig te zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat je per 1000 views gemiddeld zo’n 1,- euro verdiend. Als je dus 1000 views per dag zou hebben, zou je 1,- euro per dag verdienen. YouTubers als EnzoKnol hebben natuurlijk veel meer views, en verdienen dus ook meer.

Hoe kan ik zien wie op mij geabonneerd is op YouTube?

Op het kanaaldashboard kun je een lijst met je meest recente abonnees bekijken. Je kunt ook je aantal abonnees controleren in YouTube Studio….Recente abonnees bekijken

 1. Log in bij YouTube Studio.
 2. Zoek op het dashboard de kaart ‘Nieuwe abonnees’.
 3. Klik op Alles weergeven om de kaart uit te vouwen.

Hoe kan ik 1000 abonnees krijgen?

27 Youtube tips om sneller en simpeler je eerste 1000 Youtube abonnees te scoren

 1. Tip 1: Start voordat je begint met Youtube.
 2. Tip 2: Maak je eerste Youtubevideo.
 3. Tip 3: Start een Youtubekanaal.
 4. Tip 4: Zorg voor een aantrekkelijk Youtubekanaal.
 5. Tip 5: Maak een contentplan.
 6. Tip 6: Plan je ”Youtube tijd”
 7. Tip 7: Word consistent.

Wat is populair op YouTube?

Als we kijken naar het totaal aantal views van augustus is het NOS Jeugdjournaal de winnaar. Zij genereerden in augustus 43,9 miljoen views. Op de tweede plaats is Sluipschutters BNNVARA geëindigd met 31,3 miljoen views, gevolgd door EnzoKnol die 30,8 miljoen genereerde.

Wat gebeurt er als je abonneert op YouTube?

Je kunt je abonneren op kanalen die je leuk vindt. Zo zie je meer content van deze kanalen. De knop Abonneren vind je onder elke YouTube-video en op de pagina van een kanaal. Nadat je je op een kanaal hebt geabonneerd, worden nieuwe video’s van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven.

Hoe kun je zien wie je video heeft bekeken op YouTube?

Op het tabblad Publiek in YouTube Analytics vind je een overzicht van je kijkers en hun demografie. Opmerking: Sommige gegevens, zoals geografische informatie, verkeersbronnen of het geslacht van kijkers, kunnen beperkt beschikbaar zijn in YouTube Analytics.

Hoe kan je meer abonnees krijgen?

Hoe krijg je meer abonnees op YouTube: 9 tips

 1. Tip 1: Zorg voor goede content.
 2. Tip 2: Richt je video goed in.
 3. Tip 3: Wees duidelijk voor welke doelgroep je jouw video maakt.
 4. Tip 4: Zoek naar kanalen waar jouw klanten te vinden zijn.
 5. Tip 5: Zorg ervoor dat jouw YouTubekanaal er netjes en verzorgd uit ziet.

Wat verdien je per abonnee op YouTube?

Wat verdien je per abonnee op YouTube?

Nederlandse YouTubers krijgen ongeveer tussen de 50 eurocent en 4 euro per 1.000 views. Je moet dus flink veel views hebben om er een goed inkomen aan over te houden.

Wat verdient Vlogger Don?

Don de Jong heeft heel wat video’s met meer dan 1.000.000 views. Over zijn gehele kanaal ligt het gemiddelde ergens rond de 500.000 vieuws per video. Als we dan de regel van 1 euro per 1000 views voor Don de Jong zijn kanaal gaan toepassen, zou Don ongeveer 500 euro per video verdienen.

Hoeveel verdien je met YouTube 2021?

Een feit is dat een YouTube advertentie gemiddeld € 0,30 – € 7,00 per 1000 views oplevert. Wat je precies verdient hangt af van het onderwerp van de advertenties en het aantal kliks wat de advertentie in jouw video krijgt.

Hoe helpt YouTube creators een inkomen te verdienen?

Met het YouTube-partnerprogramma kunnen creators inkomsten genereren met hun content op YouTube. Creators kunnen delen in de opbrengsten uit advertenties die bij hun video’s worden getoond door andere functies voor het genereren van inkomsten te gebruiken.

Hoeveel geld krijg je per view op YouTube?

Afhankelijk van deze aspecten wordt bepaald hoeveel een YouTuber per 1.000 views krijgt van de advertentie opbrengsten. Dit bedrag per 1.000 views ligt tussen de €0,30 en €4,00. Bij grotere en bekendere Youtubers kan dit bedrag nog hoger liggen.

Hoeveel geld verdien je op YouTube?

Een gemiddelde YouTuber verdient ongeveer 1 euro per 1.000 views. De regel is dus, hoe meer views je hebt, hoe meer geld jij kunt verdienen. Grote YouTubers als enzoknol verdienen gemiddeld 35.000 euro per maand. Dat is een zeer riant salaris, maar enzoknol heeft dan ook miljoenen views en abonnees.

Wat verdient Juultje Tieleman?

Tegenover een eigen vermogen van meer dan €850.000 staat slecht een schuld van net iets meer dan drie euroton. In 2016 berekende wij al dat de 25-jarige rond de €250.000 verdient met de al haar miljoenen views en sponsordeals en waarschijnlijk is dat bedrag alleen maar toegenomen in de afgelopen jaren.

Wat verdient Qucee?

Vanaf oktober 2016 heeft Qucee 128 duizend euro verdiend met zijn kanaal. Gemiddeld is dit 2285 euro per maand, al is het aannemelijk dat dit in 2016 minder was en op dit moment meer. Met het kanaal supergaande is in totaal 184 duizend verdiend vanaf 10 oktober 2016. Per maand is dit dus gemiddeld 3285 euro.

Hoe kan je uitbetalen op YouTube?

Bij YouTube Premium worden makers betaald gebaseerd op de hoeveelheid abonnees die hun content bekijken. Je kunt je inkomsten via YouTube Premium als een tweede inkomstenstroom beschouwen, naast het geld dat je verdient via de advertenties.

Hoeveel krijg je per 1 miljoen views op Youtube?

Oké, laten we er niet langer omheen draaien. Hoeveel heeft Elliott precies verdiend met een video met 1 miljoen views? Bijna 20.000 dollar netto (19.453,75 dollar om precies te zijn).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven