Wat verdient een arts bij de marine?

Wat verdient een arts bij de marine?

Salarisindicatie: Van €3036 tot €5073.

Wat doe je als militair arts?

Militaire artsen voeren tijdens militaire operaties forensisch geneeskundige taken uit, zoals het optreden als lijkschouwer in het kader van de Wet op de lijkbezorging.

Hoe heet een dokter in het leger?

De algemeen militair arts (ama) in Nederland is een militair arts die de tweejarige opleiding tot algemeen militair arts aan het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en TrainingsCentrum (DGOTC) heeft afgerond. Het werk van de militair arts verschilt met dat van civiele artsen.

Hoe word je militair arts?

Om de functie van algemeen militair arts uit te kunnen voeren, moet je eerst een verkorte officiersopleiding doorlopen. Voor deze verkorte officiersopleiding van tien weken word je geplaatst op de Koninklijke Militaire Academie in Breda.

Hoeveel verdient een officier bij de marine?

Dit loon wordt bepaald aan de hand van de rang van de gegadigde. Na het afronden van de opleiding is het standaard loon zo’n €2212 per maand, wat kan oplopen na het bereiken van hogere rangen tot zo’n €9502 als generaal. Bij de marine worden bovenop het reguliere loon premies toegekend.

Wat verdient een generaal bij de landmacht?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Generaal Landmacht De generaal Landmacht is de hoogste functie die er is binnen de landmacht. De generaal Landmacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand.

Hoe wordt je legerarts?

Je moet al ‘gewone’ arts zijn. Dan moet je de verkorte officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder of aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda met succes afronden en kun je een 2-jarige opleiding starten aan het IDGO (“Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen”).

Hoe word je verpleegkundige bij Defensie?

Wie de opleiding tot amv wil doen, moet eerst de militaire opleiding bij de luchtmacht, landmacht of marine volgen. – Als je in het bezit bent van een diploma mbo-verpleegkunde, kun je in elf maanden een opleiding tot amv volgen aan het Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen (IDGO) in Hilversum.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven