Wat verdient Valentino Rossi per jaar?

Wat verdient Valentino Rossi per jaar?

MotoGP coureur en zevenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi, staat op plaats vijf van ’s werelds best verdienende atleten. Dit jaar verdient de Italiaan maar liefst 35 miljoen dollar (c.a. 23 miljoen euro). Dit is bekend gemaakt door Sports Illustrated.

Waarom rijd Valentino Rossi niet?

De voormalig topbasketballer stopte omdat hij de fysieke teloorgang voor wilde zijn. “Dat zijn altijd mooie dingen om te zeggen, maar je verliest veel als je stopt met de dingen die je het liefste doet”, zei Rossi in gesprek met de roze krant.

Welk team rijdt Valentino Rossi?

Racet Valentino Rossi volgend seizoen nog? Dat is de vraag die maar rond blijft gonzen in de de paddock. Eén ding is zeker, The Doctor heeft in 2022 in ieder geval een eigen team in de MotoGP. Vanochtend maakte het Aramco Racing Team VR46 op het TT Circuit bekend dat het de komende vijf jaar uitkomt in de MotoGP.

Waarom heeft Rossi de bijnaam The Doctor?

In 2001 begon hij het seizoen heel erg sterk door 3 Grand Prix achterelkaar te winnen (Japan, Zuid Afrika en Spanje). Vanaf dat moment begon Valentino’s psychologische oorlogvoering. In dat jaar kreeg Rossi ook zijn bijnaam “the Doctor”.

Hoeveel verdient een coureur in de formuña1?

Wat verdienen de bestbetaalde Formule 1-coureurs?

Coureur Basissalaris Geschatte bonussen
Lewis Hamilton 55 miljoen 7 miljoen
Max Verstappen 25 miljoen 17 miljoen
Fernando Alonso 25 miljoen
Sergio Perez 5 miljoen 13 miljoen

Is Valentino Rossi stopt?

Valentino Rossi heeft donderdagmiddag 05 augustus 2021 op de Oostenrijkse Red Bull Ring officieel bekend gemaakt dat hij het na afloop van dit seizoen, na zesentwintig seizoenen actief te zijn geweest als Grand Prix coureur, voor gezien zal houden. De afgelopen tijd hield ’the Doctor’ zijn fans nog in spanning.

Hoe is het met Valentino Rossi?

Valentino Rossi heeft 9 wereldtitels en 116 Grand Prix-overwinningen op zijn naam en behoort daarmee tot de succesvolste motorcoureurs ooit. Op 5 augustus 2021 kondigde Rossi zijn afscheid van de MotoGP aan.

Waar is Rossi geboren?

Urbino, Italië
Valentino Rossi/Geboorteplaats

Wat is de leeftijd van Rossi?

42 jaar (16 februari 1979)
Valentino Rossi/Leeftijd

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven