Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een Tmax?

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een Tmax?

Met 46 PK heb je voor de TMAX een volledig A-motorrijbewijs nodig.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor motor met 3 wielen?

Voor de Trike ( driewielig motorruituig ) moet u rijbewijs A hebben, of het rijbewijs B, gehaald voor 19 januari 2013. De leeftijdsgrens is 18 jaar en een helm dragen. Dit geldt overigens niet als de trike veiligheidsgordels heeft.

Wat heb je nodig voor een motorrijbewijs?

Je motorrijbewijs halen Je hebt hiervoor 1 motor-theorie examen en 2 motor praktijk examens moeten doen en de nodige motorrijlessen gevolgd. Het soort motorrijbewijs dat je kunt halen hangt af van je leeftijd op het moment dat je examen doet.

Hoe oud moet je zijn om een Tmax te rijden?

Om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een motorscooter?

Vanaf 18 jaar kun je op een 125cc je motorscooter A1 rijbewijs halen. Ben je 20 jaar of ouder dan kan je het A2 motorscooter rijbewijs behalen. Met dit rijbewijs kan je alle type motorscooters rijden. Voor 19-1-2013 bestonden er twee categorieën voor het rijden met een motorscooter.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een motorscooter 125cc?

Sinds 1998 kunt u met een 125 cc motor rijden aan de hand van een rijbewijs B. De enige restricties waren toen dat u minstens twee jaar in het bezit moest zijn van dat rijbewijs B en het vermogen van de 125 cc scooter of motor mocht niet meer bedragen dan 11 kW of 15 pk.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een MP3?

De recent gewijzigde rijbewijsregelgeving in Nederland heeft geen gevolgen voor eigenaren en kopers van de Piaggio MP3 LT motorscooters. Rijbewijs B-bezitters die hun roze papiertje vóór 19 januari 2013 hebben behaald, mogen de Piaggio motorscooter blijven besturen.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een Gilera Runner 180cc?

Voor het besturen van een motorscooter (>50cc) heeft u het motorrijbewijs A nodig. Sinds 19 januari 2013 zijn er nieuwe regels voor het motorrijbewijs A als gevolg van een nieuwe Europese rijbewijs-richtlijn.

Hoeveel lessen heb je nodig voor motor?

Als je uitgaat het gemiddelde in ons land zijn er 20 lessen nodig om klaar te zijn voor de praktijkexamens. De kosten van een losse motorrijles (die bijna altijd een uur duurt) variëren van €35 tot €55. Veel motorrijscholen hanteren een lestijd van 120 minuten. Dat zijn 2 lessen.

Hoeveel cc mag je rijden met A1?

Motorrijbewijs afhankelijk van motor

Soort voertuig Vermogen motor Rijbewijs
Lichte motor 125 cc en maximaal vermogen van 11 kilowatt (kW) Rijbewijs A1
Middelzware motor Maximaal vermogen van 35 kW Rijbewijs A2
Zware motor Onbeperkt vermogen Rijbewijs A

Welke rijbewijs heb je nodig voor een Beverly?

Het is afhankelijk van wanneer je een autorijbewijs hebt behaald. Mensen die het rijbewijs B vòòr 19 januari 2013 hebben gehaald, kunnen direct wegrijden. Mensen die na deze datum een B-rijbewijs hebben gehaald, hebben helaas pech. Die moeten een rijbewijs A (motorrijbewijs) halen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven