Wat voor slijpschijf?

Wat voor slijpschijf?

Doorslijpschijven zijn gemaakt om metaal of steen door te slijpen.

 • Afbraamschijven zijn bedoeld om materiaal af te bramen.
 • Fiberschijven zijn breed inzetbaar.
 • Lamellenschijven zijn breed inzetbaar, deze zijn geschikt voor zowel het afwerken van materiaal als het zwaardere schuurwerk.
 • Welke slijpsteen voor boren?

  FLEXOVIT KOMSLIJPSTEEN Ø 150 MM. Hoogwaardige Flexovit komslijpsteen (Vorm 05) voor het slijpen van o.a. TIG electrode op de Creusen slijpmachine. Deze slijpstenen zijn ook zeer geschikt voor het slijpen van HSS boren en andere verspandende gereedschappen.

  Welke slijpschijf voor kunststof?

  De SC476 is een gewapende slijpschijf en is ideaal om zuiver in kunststof te slijpen.

  Welke slijpschijf voor klinkers?

  Een diamantschijf voor beton wordt gebruikt bij het zagen in harde steen soorten zoals beton of klinkers. De diamantschijf universeel is aan te raden bij afwisselende zaagwerkzaamheden in beton of abrasief.

  Welke slijpschijf voor tuintegels?

  Voor een tegelzaagmachine heb je een diamantschijf nodig met een asgat van 25,4 mm. Voor het afzagen van een klein hoekje van een tegel, heb je een haakse slijper nodig. Hiervoor gebruik je een diamantschijf tegels met een asgat van 22,2 mm.

  Welke slijpsteen voor HSS?

  Welke splijpsteen is afhankelijk van de te slijpen materialen. gewoon staal met rode of wittesteen HSS kan hier ook prima meegeslepen worden. daarom alleen HSS MET CNB en Hard metaal met diamant of groene steen.

  Welke slijpschijf voor gewapend beton?

  Je moet gewoon een diamantschijf kopen geschikt voor beton. Technische uitleg: beton is niet abrasief, daardoor moet het bindmiddel minder hard zijn. Hierdoor lost hij het diamant als het bot is.

  Welke slijpschijf voor dakpannen?

  Conclusie​ De Bosch Diamantschijf Universeel 230 mm is een geschikte slijpschijf voor de professional en fanatieke doe-het-zelver. Je kunt moeiteloos dakpannen op het gewenste formaat krijgen. Hierbij heb je te maken met een diameter van 230 mm; dat resulteert in behoorlijk veel kracht.

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven