Wat voor type internet heb ik?

Wat voor type internet heb ik?

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Het laden van een: Een website YouTube filmpje
4 Mb/s 2 sec. 20 sec.
8 Mb/s 1 sec. 10 sec.
20 Mb/s 0,4 sec. 4 sec.
40 Mb/s 0,2 sec. 2 sec.

Hoe snel is internet via kabel?

Voordelen kabelinternet Het grootste voordeel van internet via de kabel is ongetwijfeld de hoge snelheid. Met een downloadsnelheid van 500Mb/s tot 1000Mb/s is streamen, downloaden en gamen geen enkel probleem. Dit is ruim voldoende voor bijna alle dingen waar je binnenshuis internet voor nodig hebt.

Heb ik glasvezel of DSL?

Voor- en nadelen glasvezel, kabel en DSL

Glasvezel DSL (ADSL en VDSL)
Nadelen Lang niet overal beschikbaar Overstapservice niet altijd goed geregeld Werkelijke snelheid kan lager uitvallen door afstand wijkcentrale Interactieve tv heeft invloed op internetsnelheid tijdens kijken Upload en downloadsnelheid zijn niet gelijk

Wat is beter glasvezel of kabel?

Internetten via glasvezel gaat heel snel. Bij een glasvezelverbinding wordt de data verstuurd via lichtsignalen. Die zijn veel sneller dan de stroomsignalen die gebruikt worden bij een dsl-verbinding. Bij een kabel- en dsl-verbinding zijn de uploadsnelheden vaak een stuk lager.

Wat voor soort internetverbinding heb ik Ziggo?

Internetkabel. Met wifi internetten is altijd langzamer dan met een internetkabel. Deze internet- of UTP-kabel sluit je aan tussen je modem en je pc of laptop. Bij je internetabonnement krijg je altijd een internetkabel van ons.

Wie levert internet via kabel?

In Nederland hebben we één hele grote aanbieder van internet via de kabel: Ziggo. De van oorsprong kleinere providers Caiway en Delta hebben hun krachten gebundeld en bedienen inmiddels een groot stuk van Nederland.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven