Wat voor type persoon ben jij test?

Wat voor type persoon ben jij test?

Goed nieuws: bij 16Personalities kun je gratis uitgebreid testen wat voor type persoon je bent. Na de test ontvang je een uitgebreide beschrijving van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. De resultaten zijn volgens verschillende testers bijna eng, omdat ze zo erg kloppen.

Wat verwacht je van je werkgever?

Hieronder staan enkele sollicitatievragen die je kunt verwachten met mogelijke antwoorden.

  • Hoe zou jij jezelf in drie woorden omschrijven?
  • Wat zijn je zwakke eigenschappen?
  • Waarom heb je op deze functie gesolliciteerd?
  • Wat trekt je aan in dit bedrijf?
  • Waarom heb je gekozen voor deze opleiding?

Wat is je grootste uitdaging sollicitatie?

Hier kun je voorbeelden geven als: “Wat zijn je grootste zwaktes?” “Waarom ga je weg bij je huidige baan?” of iets luchtigers als “Wat c.q. wie heb je voor het laatst gegoogeld?” Wees er wel op voorbereid dat men een van deze vragen alsnog aan je stelt. Het is dan verstandig om een goed antwoord paraat te hebben!

Welke kleur ben je als persoon?

Terug naar de kleuren en letters. Samengevat staat de D (rood) voor Dominant en doelgericht, de I (geel) staat voor Interactief, de S (groen) staat voor Stabiel en de C (blauw) voor Consciëntieus.

Wie ben ik als persoon?

Door de vragenlijst “wie ben ik” te beantwoorden alsof je het aan een ander uitlegt, krijg je inzicht in wat je beeld van jezelf is en hoe jij denkt dat anderen denken over jou. Je hebt alleen jezelf ermee als je bepaalde dingen anders voordoet dan ze zijn, dus probeer ze sowieso zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

Wat zijn je Loonsverwachtingen antwoord?

Als er in een vacature wordt gevraagd om bij het solliciteren je loonsverwachting te vermelden, geef dan altijd een loonvork (geen specifiek bedrag) waarbij je je goed voelt. Een antwoord als ‘bespreekbaar’ kan ook werken, maar wekt mogelijk de indruk dat je ontwijkend antwoordt.

Waarom wil je voor ons bedrijf werken antwoord?

Kennis van het bedrijf waar je op sollicitatie bent is essentieel om geïnteresseerd en gemotiveerd over te komen. De website van het bedrijf, de klanten, het soort werk wat je moet gaan doen en kennis over de sector in het algemeen is een goed begin als je gaat vertellen waarom je ergens wilt werken.

Waar krijg je energie van op het werk?

Daarnaast krijg je energie van dingen die je doet waarvoor jij gekozen hebt, die in jouw lijn van passie liggen. Vind je creatieve vakken fijn om te doen of is er een onderwerp waar jij alles over (wil) weten en kun je je daarin verliezen, dan geeft jou dat energie.

Wat kan ik toevoegen aan het bedrijf?

Wanneer jij gepassioneerd kunt vertellen over iets dat je heel je leven graag hebt gedaan, waar jij goed in bent, wat jij beter kunt dan andere sollicitanten en waarom dat voor hen relevant is, heb jij een antwoord gegeven die de recruiter maar al te graag wil horen. Mensen die hun talent benutten zijn gelukkiger.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven