Wat wordt er bedoeld met profiel?

Wat wordt er bedoeld met profiel?

Het profiel van iets is de lijn die je eromheen kunt trekken. Concreter: het profiel van een stad is de skyline, bij een gebouw spreek je van ‘silhouet’. Bij een sleutelstuk gaat het om de opeenvolgende reeks holle en bolle vormen, die je ziet als je het van opzij bekijkt.

Wat zijn profielgegevens?

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft aan dat een persoonsgegeven alle informatie is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Gegevens van overleden personen of van organisaties zijn geen persoonsgegevens volgens de AVG.

Wat is Kaderprofiel?

Bij de op maat gemaakte ramen uit deze shop heeft u heeft de keuze uit verschillende profielen, namelijk een kaderprofiel of buitenverjonging. Maar let op: een kaderprofiel is alleen toepasbaar wanneer het kozijn helemaal haaks is. Voor renvatie bij oude kozijnen kan ook een dun raam een oplossing zijn.

Waaruit bestaat een profiel?

Een profiel is de contour van de dwarsdoorsnede van een voorwerp. Het profiel als voorwerp heeft over het algemeen een kleine dwarsdoorsnede ten opzichte van de lengte van het voorwerp. De belangrijke profielvormen voor bouwelementen zijn ontstaan vanwege eigenschappen van de vorm.

Wat is een profiel van een mens?

Een persoonlijk profiel is een korte tekst op je cv waarin je jezelf voorstelt en een inkijkje geeft in je persoonlijkheid. Niet verplicht, maar wat ons betreft onmisbaar op je cv. Het is namelijk jouw visitekaartje waarmee je de recruiter nieuwsgierig maakt naar jou.

Wat is een profielkeuze?

Met je profielkeuze kies je de richting die je na je middelbare school op gaat. Maar welke profielen zijn er? Vergelijk de verschillende profielen en de richtingen die je ermee op kunt.

Wat zijn gebruikersinstellingen?

Gebruikersgegevens van andere gebruikers bekijken, zoals naam, e-mailadres en tijdzone (alleen beschikbaar voor de rollen van docent en beheerder) De sectie Recente berichten weergeven met recente discussieposts die door de gebruiker zijn geschreven (alleen beschikbaar voor de rollen van docent en beheerder)

Wat is werkmodus?

Met de werkmodus in Android 7.0 Nougat kun je je werk-apps in het weekend en ’s nachts of op elk moment dat je niet wilt worden gestoord, uitschakelen en meldingen verbergen.

Wat is een facet deur?

Bij facet heeft de profilering een schuine afwerking onder een hoek van ongeveer 45°. Deuren met facetprofilering worden het meest toegepast. Dat komt omdat dit profiel past bij elke woonstijl. Facet is namelijk een tijdloze basisvorm in eenvoud en heeft tegelijkertijd een strak karakter.

Hoe dik is een raamkader?

De grootte van het raam Met dikker glas kun je grotere ramen vullen. Is het raam groter dan 10 m2, dan heeft het glas een dikte nodig van meer dan 30 mm. Voor kleinere ramen (bijv. minder dan 3 m2) is een isolatieglas dikte van 24 mm voldoende.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven