Wat zijn de Coronaregels in Disneyland Parijs?

Wat zijn de Coronaregels in Disneyland Parijs?

– Alle gasten moeten een mondkapje dragen gedurende het gehele bezoek. – Paskamers zijn gesloten. Je kan binnen 30 dagen na je aankoop, op vertoon van het aankoopbewijs, een volledige terugbetaling aanvragen, zolang het artikel niet gedragen of beschadigd is. – Winkelmanden worden na elk gebruik schoongemaakt.

Hoeveel mensen mogen er in Disneyland Parijs?

Minder bezoekers en mondmaskers verplicht Zo zal het park eerst heropenen met een maximum van 12.000 bezoekers aan de twee parken: Disneyland Park en Walt Disney Studios. Dat is een heel stuk lager dan Disneyland Parijs gewoon is: het gemiddelde aantal bezoekers ligt dagelijks op ongeveer 41.000 personen.

Is het veilig om naar Disneyland Parijs te gaan?

We werken al geruime tijd samen met de Franse autoriteiten op het gebied van de openbare veiligheid. De beveiligingsmaatregelen ter plaatse zijn aangescherpt. Sommige maatregelen zijn zichtbaar voor gasten (bijvoorbeeld: tassencontrole en extra beveiligingspersoneel) en sommige zijn niet zichtbaar.

Heb je een Coronatest nodig voor Disneyland Parijs?

Als je langer dan 72 uur verblijft, moet je een nieuwe test doen om een geldig coronabewijs (pass sanitaire) te hebben voor de hele duur van jouw verblijf. Een testcentrum voor zowel PCR- als antigeentests is beschikbaar in Disney Village en is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Hoeveel kost een ticket voor Disneyland Parijs?

Tickets bij Disneyland kan je al bestellen vanaf 40 euro per kind en 47 euro per volwassene. Hiermee krijg je de toegang tot één van de parken (het Disneyland Park of het Disney Studios park). Uiteraard kan je ook tickets voor beide parken kopen, of tickets voor meerdere dagen.

Hoe lang is Disney dicht geweest?

Disneyland Paris
Disneypark
Geopend op 12 april 1992
Eerdere namen Euro Disney Resort (1992-1993) Euro Disneyland Paris (1994) Disneyland Paris (1995-2001) Disneyland Resort Paris (2002-2008) Disneyland Paris (2008-heden)
Operator The Walt Disney Company

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven