Wat zijn de kosten om een website te maken?

Wat zijn de kosten om een website te maken?

Wat kost het om zelf een website te maken en wat is er dan inbegrepen? De precieze kosten verschillen per aanbieder, maar gemiddeld ben je tussen de € 5 en € 25 euro per maand kwijt. Daar zit meestal de hosting, een domein, beveiliging en klantenservice al bij, waar je vaak extra voor betaalt bij een webdesigner.

Wat kost website hosting per maand?

De prijzen van website hosting kunnen enorm verschillen. Een redelijk hostingpakket kost ongeveer vijf euro per maand. En een goed hostingpakket kost rond de tien a vijftien euro per maand.

Wat kost een plugin?

Een plugin is een stukje software waarmee je functionaliteiten toevoegt aan WordPress. Er zijn meer dan 40.000 gratis plugins. Maar voor premium plugins moet je betalen, meestal kost dat enkele tientallen euro’s. De plugin WPML voor meertalige sites kost bijvoorbeeld 39 dollar per jaar.

Wat kost een design?

Een interieur designer vraagt in Nederland meestal tussen de €70 en €95 per uur, maar er zijn ook uitspringers die boven de honderd euro per uur vragen. Vaak vraagt een junior designer minder, denk dan aan €50 per uur. Het ligt dus aan jou of je voor iemand met veel of weinig ervaring kiest.

Wat kost een server per maand?

Vergelijk alle dedicated servers

Provider Naam €/Maand
Snel.com Intel Core i3-550 29,00
Dutchwebhosting Pentium E2160 29,95
Dutchwebhosting Pentium D 820 34,95
Snel.com Intel Core i3-2100 39,00

Is WooCommerce gratis?

WooCommerce is gratis te downloaden als plugin in de WordPress.org plugin directory en je kunt prima een simpele webshop opzetten zonder dat je ook maar ergens voor hoeft te betalen.

Hoeveel kost het om een WordPress website te laten maken?

Bouw je als bedrijf zelf een WordPress website, dan ben je voor tientallen euro’s klaar. Een WordPress site laten maken door een hobbyist of zzp’er kost je, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, tussen de 300 en 3000 euro.

Wat kost een Huisstijlhandboek?

Het vangen en concretiseren van zo’n proces kost veel tijd. Beginnende ontwerpers of de goedkopere ontwerpers vragen ongeveer € 700 tot € 1300 vragen voor een huisstijlontwerp. Je komt qua uurtarief ongeveer uit op tussen de 25 en de 46 euro per uur. Een huisstijl voor € 700 – € 1300 is niet duur.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven